23 Mart
23.03.2018 14:56:42
Hentbol Takımımız Selka Eskişehir'i Ağırlayacak

Hentbol Takımımız, 25 Mart Pazar günü saat 17.00’de Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak.

 

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde üst sıraları zorlayan Antalyaspor Hentbol Takımı, bu hafta evinde SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlamaya hazırlanıyor. Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı ekip, ligde 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 6. sırada yer alıyor.

 

HEM LİG HEM DE KUPA’DA RAKİP SELKA ESKİŞEHİR

 

Türkiye Kupası’nda da çeyrek final mücadelesinde Antalya’yı temsil eden kırmızı-beyazlı ekip, 28 Mart Çarşamba günü de saat 19.00’da yine SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak. Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak her iki maç için de Antalyasporlu taraftarların desteğine ihtiyaçları olduklarını söyleyen Antalyaspor Hentbol Takımı Başantrenörü Stevo Nikocevic, “Evimizde oynayacağız her iki maça da kazanma parolasıyla çıkacağız. Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Avrupa Kupası yolunda emin adımlar atmak istiyoruz” dedi. 

 

“TÜM TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na taraftarlarını beklediklerini sözlerine ekleyen Stevo Nikocevic şöyle devam etti: “Ligdeki yükselişimiz tüm hızıyla sürüyor. Hem lig hem de Türkiye Kupası maçını, taraftarımızın önünde kazanarak önemli adımlar atmak istiyoruz. Taraftarımızın bizleri desteklemesi çok önemli. Bize güç vermeleri için onları bekliyoruz.”

Diğer Haberler