07 Aralık
7.12.2018 11:19:20
Hentbolda Rakibimiz Karşıyaka Belediyesi

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, ligin 11. haftasında Karşıyaka Belediyesi’ni evinde ağırlayacak.

 

Antalyasporumuz, 9 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Antalya Spor Salonu’nda Karşıyaka Belediyesi’yle karşılaşacak.

 

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları MYK Hentbol takımı karşısında aldıkları galibiyetin önemine değinen Antrenörümüz Fatih Işık, “Ankara’da hafta sonu MYK takımıyla zorlu bir müsabaka gerçekleştirdik. Özellikle maçın ilk dakikalarında istediğimiz gibi oyuna başlayarak kontrolünü elimize aldık. İlk yarı istediğimiz skorla 3 sayı farkla galip olarak soyunma odasına gittik. İkinci yarıya da istekli başladık. Özellikle ikinci yarının başlarında tekrar oyuna ağırlığımızı koyarak 5-6 farklı bir skor üstünlüğünü yakaladık. Akabinde son 10 dakikada özellikle savunmada yapmış olduğumuz basit hatalar almış olduğumuz cezalar ve almış olduğumuz 2 tane kırmızı kart gerçekten bizi bu son 10 dakikada kısmi anlamda oyundan düşürse de maçın sonlarını iyi oynamayı başardık. Özellikle sporcularıma göstermiş oldukları mücadeleden ve özveriden dolayı çok teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum” dedi.

 

“HER MAÇTA DAHA FAZLA GELİŞİM GÖSTERİYORUZ”

 

Çıktıkları her maçta ciddi anlamda savaştıklarını ve galibiyet için mücadele verdiklerini belirten Antrenörümüz Fatih Işık sözlerine şöyle devam etti: “Ciddi anlamda mücadele gösteriyoruz. Her maçta daha fazla gelişim gösteriyoruz. Ankara’daki zorlu deplasmandan galip ayrılmayı bildik. Hanemize 2 puan daha yazdırdık ve Antalyaspor olarak hedefimize adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Hafta sonu Karşıyaka Belediyesi’ni misafir edeceğiz. Pazar günü Antalya Spor Salonu’nda saat 16.00’da oynayacağımız müsabakaya taraftarlarımızı bizlerle beraber olmaya davet ediyoruz. Karşıyaka Belediye maçını da kazanarak, hedefimize adım adım ilerlemeye devam edeceğiz.”

 

 

 

 

 

Diğer Haberler