12 Mart
12.03.2019 10:59:54
Localarımız Satışa Çıktı

Antalya Stadyumu'nda VIP ayrıcalıklarla ve muhteşem fırsatlarla futbol keyfini yaşamak için localarımız, siz sahiplerini bekliyor!

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu'nda Antalyasporumuzun ev sahibi olduğu tüm Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarına giriş imkânın sağlandığı localarımız için satış dönemi başladı.

Antalyasporumuzun ev sahibi olduğu tüm Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarına giriş imkânının yer aldığı localarımız; özel VIP girişi, kendinize ait kapalı oturma alanı, her locanın büyüklüğüne göre değişen kendine ait balkonu ve balkonda da VIP koltukları, TV, mini bar, loca mobilyaları, kahve makinası, havalandırma sistemi, portmanto ve kilitli dolapları, internet hizmeti, locaların maç günü dışında toplantı amaçlı kullanma imkânı (önceden bilgi vermek koşuluyla), loca içi, loca katı ortak kullanım alanlarında temizlik hizmeti, stadyum içi alınlık isim ya da logo tasarımı kullanım hakkıyla dikkati çekiyor.

Siz de Antalya Stadyumu'nda doğu ve batı olmak üzere 2 gruba ayrılan toplamdaki 42 locamızdan birine sahip olmak istiyorsanız;

- İletişim:
Antalyaspor Spor Faaliyetleri Ticaret Sanayi A.Ş.
Atilla Vehbi Konuk Antalyaspor Tesisleri, Yeşilbayır Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.
No. 44 / A Döşemealtı / ANTALYA 07192

E – Mail : info@antalyaspor.com.tr
Telefon: 0 242 443 25 00

Diğer Haberler