01 Mart
1.03.2019 11:55:38
Medya Buluşması

"ANTALYASPOR HEPİMİZİN" Buluşmalarının İlki Gerçekleşti

Başkanımız ve yönetimimiz medya mensupları ile bir araya geldi. Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen sohbet toplantısına Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Emin Altıner ve Salih Peker ile ulusal ve yerel medyanın kentimizdeki temsilcileri katıldı.

MEDYANIN GÖRÜŞÜ ALINDI

Sohbet toplantısında; Antalyasporumuza tribün desteğinin artması için yapılabilecek çalışmalar konusunda medya mensuplarının görüşleri alındı. Medya mensupları; taraftar sayısının artması için ilk ve ortaöğrenim öğrencilerinin maçlara gelmeye teşvik edilmesi, ilçelerden taraftar gelmesi için ilçe belediyeleri ile işbirliği, sivil toplum kuruluşları ile temasa geçilmesi, takımın ve yıldız futbolcuların katılımı ile etkinlikler düzenlenmesi, kırsal kesimin destek ve sempatisinin kazanılması için Antalyaspor bünyesinde yağlı güreş takımı kurulması gibi kısa ve uzun vadede gerçekleşecek çalışmalar önerdi.

DESTEK ÇAĞRISI

Başkanımız Ali Şafak Öztürk ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Emin Altıner ve Salih Peker ise, futbol takımımızın ilk 8 haftada aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle taraftar sayısını artıracak etkinlikler yapamadıklarını ve Kayserispor galibiyetinin getirdiği moralle takımın kazanmaya devam edeceğine inandıklarını belirterek, Gençlerbirliği maçının da kazanılması için kentteki tüm Antalyaspor taraftarı ve futbolseverleri cumartesi günü stada gelerek kırmızı-beyazlı takımımıza destek olmaya çağırdı.

Diğer Haberler