09 Mayıs
9.05.2017 16:13:20
Sağlıklı Yaşam ve Kanser Okulu’na Antalyaspor Çıkarması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Memorial Sağlık Grubu ve Antalyaspor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği, ‘Sağlıklı Yaşam ve Kanser Okulu’ konulu bilgilendirme toplantısı 10 Bin Kişilik Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Antalyasporlu futbolcular ve diğer branşlardan sporcuların da katıldığı etkinlikte, Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, Medstar Antalya Hastanesi Hematoloji ve Kemik İliği Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. İhsan Karadoğan, Kulüp Başkanımız Ali Şafak Öztürk ile Milli Sporcu Ali Bıdı konuşma yaptı.

 

Yoğun ilgiye ev sahipliği yapan etkinliğe; Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Nurettin Ünal, Şefik Öz, Mehmet Akdağ, Nadire Konuk Akıncıoğlu, Salman Aksal, Emin Hesapçıoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Antalyaspor Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Mustafa Türker, futbol A takımımızın yanı sıra basketbol A takımımız, futbol U21 takımımız, triatlon takımımız, judo takımımız, korumalı futbol takımımız, hentbol altyapı sporcularımız ve masa tenisi takımımız katılım sağladı.

 

Bilim Fuarı kapsamında gerçekleştirilen kanser testi ödül çekilişinde 240 öğrenciye, bisiklet, forma, maç bileti, tatil ve çeşitli hediyeler verildi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK”

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, sportif faaliyetlerde başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, Antalyaspor'u örnek bir kulüp yapmak için yola çıktıklarını söyledi.

Başarının yanında toplumun sorunlarına da eğileceklerini aktaran Başkanımız Öztürk, “Toplumun dertleriyle dertlenen, gençleri kucaklayan, spor sağlık, sanat ve bilim alanında sosyal sorumluluk projelerine destek olacağız. Bugün sağlıklı yaşam ve kanser konusunda daha fazla bilgileneceğiz. Kanserin önlenebilir olduğunu biliyoruz ve kanserden korkmuyoruz. Biz Antalyaspor olarak sigara içmeyen bir gençlik, sigaradan uzaklaşan bir toplum istiyoruz. Her gencimizi bir spor alışkanlığı edindirme çabamıza davet ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler