12 Mart
12.03.2019 10:50:57
Yönetimimiz Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başkanımız, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını açıkladı.

10 Ocak 2018 tarihinde göreve geldiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Başkanımız Cihan Bulut, “Göreve geldiğimiz günden itibaren şahsım ve yönetimim olarak her gün ama her gün yeni bir mücadeleyle güne uyandık. Mali tabloyu hepiniz biliyorsunuz. Mali tabloyu yapan arkadaşlarımız bugün aramızda yok. Mali sıkıntıları bu hale getiren biz değiliz. Düzelmesi için her türlü mücadeleyi verdik. Gerek kasa faydası gerekse de aramızdaki arkadaşların kredi imkânlarını kullanarak bir an önce takımımızın bulunduğu bu çıkmazdan çıkarak rahata kavuşması için mücadele ettik. Bu mücadele devam ederken geçtiğimiz cumartesi günü evimizde oynadığımız Konyaspor maçında, taraftarımızın isteğini de gündemime alamamak mümkün değildi. Onların sözlerini dinliyorum ve genel kurul kararı aldık. Yapılacak olan genel kurulun ve bundan sonra gelecek arkadaşlarımızın kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BU KULÜPTE SİYASET ASLA OLMAYACAKTIR”

Görevleri süresince kulübe siyasetin konu olmayacağını söylediğini ve yönetim kurulumuzda her siyasi partiden üyenin yer aldığını belirten Başkanımız Cihan Bulut, “Bu kulüpte siyaset asla olmayacaktır. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmaması için çok hassas davranmaya çalıştım. Ne yazık ki bazı siyesilerin taraftarlarımızı farklı yönlendirmeye çalıştığını duydum. Diğer taraftan şehrimiz takımımıza ne kadar sahip çıktı derseniz; Menderes türel başkanımızdan başka kimse kulübümüze destek vermedi. Bizim de gücümüz belli. Bu hale biz getirmedik. Tasarruf çalışmaları yaptık. Bazı oyuncularımızla hatta çalışma arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Temlikteki paraları iyi yönetmeye çalıştık. Benim kulüp başkanı olduğum sürece kimseye kavga etme lüksüm yoktur. Bugün ben varım, yarın birisi gelecektir. Güçlü bir camiayız” ifadelerini kullandı.

“TEK SEVDAMIZ ANTALYASPOR, ORTAK PAYDAMIZ ANTALYASPOR”

Taraftar gruplarımızın maraton tribününde birleşmesi kararıyla ilgili konuya da açıklık getiren Başkanımız Bulut; “Göztepe maçından sonra bazı taraftar gruplarımız, Göztepe'nin tek bir grup olduğu belirtti. Aralarında anlaşarak tek grup altında toplanmak istediklerini belirttiler. Geçtiğimiz hafta gelen bir telefonda, tek tribün yapmak istediklerini ilettiler. Tüm grup liderlerinin de mutabık mı olduklarını sordum ve evet cevabını aldım. Taraftarımın bir araya gelmesinden mutlu oldum ve yönetim kurulumuzla paylaştım. Ne olduysa Perşembe günü olan oldu. 07 gençlik grubumuz burada olmak istemedi. Takdir kendilerinindir. Tek istediğim 90 dakika boyunca, takımını destekleyen bir taraftar. Elimizden gelen her şeyi yaptık, vaktimizi nakdimizi verdik. Taraftarımızın isteğini dikkate alıyorum ve genel kurul kararı alıyoruz. Bugüne kadar genel kurul kararı almamamız Antalyaspor sevdamızdandır. Kimsenin bıraktılar, kaçtılar demelerini istemedik. Tek sevdamız Antalyaspor, ortak paydamız Antalyaspor. Son gün son dakikaya kadar da görevimizin başındayız” dedi.

“GELİRİMİZ SIFIR AMA GİDERİMİZ GİDEREK BÜYÜYOR”

İçinde bulunmuş olduğu bu ağır yükü iş dünyasından gelen tecrübelerimle yönetmeye çalıştım. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu'na, Onursal Başkanımız Menderes Türel'e, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a ve turizm camiamıza da teşekkür etmek istiyorum. Gelirimiz sıfır ama giderimiz giderek büyüyor. İki değerli futbolcumuzla ilgili transferini yapamadık. Transferi yaparken kasa faydasıyla peşinatlarını verdik. Küçük bir miktar SSK borcumuz, Rıza hoca ve ekibinin, çok eski futbolcumuz Giray Kaçar'ın borçları var. Eskiden gelen borçlar nedeniyle kendi dönemimizi yönetmekte zorlanıyoruz. Reklam gelirleriyle ilgili sıkıntılarımız var. Benden sonra gelen arkadaşlara şuna söyleyeceğim; beni ne zaman ararlarsa yardımcı olacağım. Antalyaspor adına yapılabileceklerini düşüncemiz Antalyaspor, Allah umarım Antalyaspor'umuzu daha en iyi yerlerde görmeyi nasip eder” diye konuştu.

“YAŞADIĞIMIZ SIKINTILI DÖNEMDE, MADDİ ANLAMDA DESTEK ALAMADIM”

Genel kurulla ilgili tarihi en kısa sürede açıklayacaklarına vurgu yapan Başkanımız Cihan Bulut sözlerine şöyle devam etti: “Yönetime talip olacak kişiyi taraftarlarımızın bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Bu kişilerin bir an önce transfer dönemi bitmeden Antalyaspor Kulübü Derneğimiz, Antalyaspor Vakfı'mızla bir an önce irtibat kurmalarını rica ediyorum. Bize de görev düşerse ilgili mercilere aktaracağım. Başarı için taraftar, yönetim, basın ve futbolcu kardeşlerimiz bir arada olmalıdır. Konyaspor maçında takımımız 1-0 öndeyken taraftar istifa diyor. Yaşadığımız sıkıntılı dönemde, maddi anlamda destek alamadım. Antalyaspor için kapısını çalmadığım kişi kalmadı. Kimseye kırgınlığım, dargınlığım da yok. Taraftarımızın dileğini yerine getiriyorum.”

Diğer Haberler