07 Mart
7.03.2019 17:03:11
Yönetimimiz Kepez Belediyesi'nde

Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Cihan Bulut ile yöneticilerimiz, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti. Ziyarete, Başkanımız Cihan Bulut ile Asbaşkanlarımızdan Haldun Kilit, yöneticilerimiz Şükrü Ülker, Erhan Erdem, Ahmet Öztürk ve Genel Müdürümüz Adem Kart katıldı.

Başkanımız Cihan Bulut ve yöneticilerimizi Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte başkanlık makamında ağırlayan Tütüncü ile başta sportif işbirliği konularında görüşmeler yapıldı. Sohbet sonrasında Başkanımız Cihan Bulut, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye üzerinde isminin yazılı olduğu 07 numaralı Antalyaspor forması hediye etti.

ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞME ÇABALARI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Antalyaspor'a her zaman kapımız açık. Antalyaspor ile her konuda her zaman işbirliğine hazırız ve destek vermeye devam edeceğiz. Başkan Cihan Bulut ve yönetiminin, Antalyaspor için kısa ve uzun vadeli sportif projelerini dinledik. Böyle güzel projeler için her zaman işbirliğine hazırız, destek oluruz" dedi. Başkanımız Cihan Bulut da, Kepez Belediyle Başkanı Hakan Tütüncü'nün göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür ederek, "Antalyaspor olarak şehrimizin tüm kurumları ve dinamikleri birlikte yapmak istediğimiz projelerimiz var. Bu projeler için aldığımız destek sözleri ize moral gücü veriyor" diye konuştu.

Diğer Haberler