08 Ocak
8.01.2018 09:43:20
Antalyasporumuzun Pazar mesaisi
Devre arası kamp çalışmalarını sürdüren Antalyasporumuz, Pazar günü de antrenmana ara vermedi. Profesyonel futbol takımımız, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde önce fitness salonunda, ardından sahada çalıştı. Fitness salonunda yarım saati aşkın süre çalışan takımımız, daha sonra sahaya geçti. Sahada ilk olarak pas-şut koordinasyon çalışmaları yapıldı. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu gözetimindeki antrenman, yarım sahada oynanan taktik maçı ile sona erdi. 
 
 
 
HOCAMIZ U19 MAÇINI İZLEDİ
 
Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, antrenmandan sonra Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizdeki Antalya Büyükşehir Belaediye Stadyumu'nda oynanan Antalyaspor-Beşiktaş U19 maçını izledi. Devre arası kampında profesyonel takımımızla antrenmanlara çıkan Mustafa İnan, Cenk Şen ve Burak Aslan da U19 takımımızın formasını giydi ve 90'ar dakika görev yaptılar. 
 
 
 
SERGE ZİYARET ETTİ
 
Bu arada, 2008-2001 yılları arasında 3 sezon Antalyasporumuzun formasını giyen Serge Paceo Djiehoua da tesislerimizi ziyaret etti. Fildişi Sahilli futbolcu, eski takım arkadaşları ile sohbet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol