15 Ocak
15.01.2017 12:48:11
Gaziantep’te Zorlu Açılış

Antalyasporumuz, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıya Gaziantep’te start veriyor. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay’ın göreve başlamasından sonra yükselişe geçen takımımız, bugün Gaziantep’te zorlu bir puan mücadelesine çıkacak. Spor Toto Süper Lig’de 11 puanla 17. sırada yer alan Gaziantepspor ile 22 puanla 9. sırada yer alan Antalyasporumuzu karşı karşıya getirecek maç 16.00’da başlayacak.

 

YENİ STADIN AÇILIŞ MAÇI

 

Bu maç aynı zamanda yapımı yeni tamamlanan Gaziantep Stadı’ndaki ilk karşılaşma olarak tarihe geçecek. Dün özel uçakla Gaziantep’e giden kırmızı-beyazlı takımımızda, sarı kart cezalısı Ramon Motta ile geçen hafta Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında burnu kırılan kaleci Ozan Evrim Özenç dışında eksik bulunmuyor.

 

GAZİANTEP 74 GÜNDÜR KAZANAMIYOR

 

Gaziantepspor, bu sezon 3 galibiyetini de sahasında aldı. Ancak ev sahibi takım, sahasındaki son galibiyetini de ligin 9. haftasında Osmanlıspor’u 3-1 yenerek elde etti. Bir başka deyişle Gaziantepspor, tam 74 gündür galibiyet yüzü görmedi. Antalyasporumuz ise Gaziantep’te en son 2012-2013 sezonunun 7. haftasında rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmişti. Takımımız bugün Gaziantep'te 1548 gündür süregelen kazanamama şanssızlığını kırmaya çalışacak. Çok sıkıntılı bir sezon geçiren ev sahibi Gaziantepspor için kritik önem taşıyan karşılaşmanın hakemi ise Suat Arslanboğa.

 

 

 

 

Futbol