16 Ocak
16.01.2017 15:07:52
Gaziantep’ten Coşkulu Dönüş

Deplasmanda Gaziantepspor’u 3-0 yenen Antalyasporumuzun dönüş yolculuğu coşkulu geçti. Başkanımız, yöneticilerimiz, U21 Takımımız, basın mensupları ve Gaziantep deplasmanına takımımızla giden taraftarlarımız, galibiyeti 10 bin metre yükseklikte kutladı.

 

ÖNCÜLÜĞÜ YİNE MBILLA YAPTI

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Gaziantep Havalimanı’nda teknik heyet ve futbolcularımızla el sıkışarak 3-0’lık galibiyet için kutladı. Futbolcularımız, kalkıştan önce uçakta selfie çekimi yaptı. Daha sonra Mbilla’nın öncülüğünde futbolcularımız kabin bagajının kapaklarına tempolu şekilde vurarak başkanımız Ali Şafak Öztürk’ü çağırdı. Başkanımız ise futbolcularımıza, “Başkan kulaklık taktı müzik dinliyor, sizi duymuyor”  denilmesini isteyerek espri yaptı. Futbolcularımız bunun üzerine hep birlikte “büyük başkan” diye tempo tutarak uçağın ön tarafına geldi.

 

ALTINER’DEN GALİBİYET KONUŞMASI

 

Yönetim kurulu üyelerimizden Emin Altıner ise dönüş yolunda yaptığı anonsta Gaziantepspor karşısında sergilenen mücadele ve 3 golle alınan galibiyet nedeniyle teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile futbolcularımızı kutladı. Altıner, “Hatırlarsanız haftalar önce ilk galibiyetimizi aldığımız Kayseri’den dönerken çok güzel günler göreceğimizi ve Antalyaspor olarak buna layık olduğumuzu söylemiştim. Bize bu mutluğu yaşatan teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımızı kutluyorum. Başkanımızla, yönetimimizle, takımımızla ve taraftarlarımızla kutlayacağımız daha çok galibiyetler var” diye konuştu. Altıner, konuşmasından sonra uçakta 'Kırmızı-Beyaz En Büyük Antalyaspor' tezahüratı yaptırdı. 

 

UÇUŞ EKİBİ DE MAÇI İZLEDİ

 

Aynı zamanda Gaziantep’in 33 bin seyirci kapasiteli arena modelli yeni stadının açılış maçı olan karşılaşmayı, kafilemizi götüren özel uçağın pilot ve kabin görevlileri de izledi. Uçuş ekibi, 3-0 kazandığımız maçı numaralı tribünde izleyerek takımımıza destek oldu. Kaptan pilot, kalkıştan önce ve kalkıştan sonra yaptığı anonsta, galibiyet nedeniyle takımımızı kutladı. Sun Express, Gaziantep uçuşu için aynı zamanda fanatik bir Antalyaspor taraftarı olan hostes Ceren Dönmez Kurtuluş’u görevlendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol