03 Ekim
3.10.2017 17:03:25
Filenin Akrepleri Salona Ayak Bastı

Antalya Kulüplerarası Küçükler Şampiyonası’nda sahaya çıkan voleybolcularIımız Antalyaspor tarihine geçti.

 

Yaz aylarında Antalyaspor Kulübü Derneğimiz bünyesinde gerçekleşen yaz spor okullarında yetenekli sporcuları alt yapısına kazandıran Antalyasporumuz, 2 ayda hazırladığı minik takımıyla ilk maçına çıktı.

 

Bu yıl yaz spor okullarıyla faaliyete geçen Antalyaspor Kulübü Voleybol Şubemiz, yapılanarak 3 takımla liglere “Merhaba” dedi. Sultanlar Ligi deneyimi olan üst düzey antrenörlerden Gökhan Egeli ile anlaşan Antalyaspor Voleybol Şubemiz gelecek yıllarda en üst ligde mücadele hedefiyle çalışmaları sürdürüyor.

 

“HEYECAN DOLU DAKİKALAR YAŞADILAR”

 

Maçın ilk setinde rakibi karşısında üstünlüğü ele alan Antalyaspor Küçük Kızlar Voleybol Takımımız, kulüpleri adına ilk sayıları ve arkasından da ilk seti 25-11 alarak maça başladı. Arkasından ikinci seti 12-25 kaybederek üçüncü sete başlayan Antalyasporlu voleybolcularımız, setin sonuna 23-23 beraberlikle girseler de seti tecrübe eksikliğiyle 25-23 seti verdi. Kırmızı-beyazlı voleybolcularımız; tribünde yerlerini alan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır ve yöneticilerimize heyecan dolu dakikalar yaşattı.

 

“BU BRANŞTA DA EN ÜST SEVİYEDE ANTALYASPOR’U TEMSİLİ ETMEK İSTİYORUZ”

 

İlk maçlarında seyircilerin beğenisini alan Antalyaspor Voleybol Takımımız ve voleybol altyapı yapılanmaları hakkında konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, “Gelecekte amacımız; kulübün misyonuna uygun olarak her branşta olduğu gibi voleybol branşında da en üst seviyede Antalyaspor’u temsili etmek. Bu branşın gelişmesi için yönetim olarak her türlü katkıyı vereceğiz” dedi.

 

Antalyaspor adına bu tarihi maça çıkan oyuncular;

 

Şimal Çoban (2004)
Gökçe Su Suna (2004)
Buse Kudekli (2004)
Berfin Altındağ (2004)
İrem Yıldız (2004)
Öykü Ortalar (2003)
Sinem Atalay (2003)
Sudem Ünlü (2004)
Sudenaz Kara (2004)
Dicle Demir (2004)Yaren Ece (2004)
Antrenör Gökhan Egeli – Kürşat Ercan

 

 

 

Voleybol