18 Ocak
18.01.2019 11:39:29
Filenin Akrepleri Seri Peşinde

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, Bayanlar 2. Ligi’ndeki yoluna tek mağlubiyetle devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibimizin hedefi ise gruptan çıkarak play-off mücadelesi vermek.

 

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ndeki ilk yılında çizdiklerini başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Antalyasporumuz, ligin ikinci yarısında da galibiyet serisini sürdürüyor. Bu başarıyı sürdüreceklerine inandıklarını belirten Antalyaspor Kulübü Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlumuz Alp Özel,Ligin en düşük bütçeli takımlarından biriyiz. Ama grup lideriyle başa baş mücadele ediyoruz. Gençlerden oluşan bir kadromuz var. Bu genç kadro ve düşük bütçemizle play-off için gösterilen 2 adaydan biri de biziz. Bu, bizim için büyük gurur” dedi. 

 

“BU YOLDA TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Pazar günü evlerinde oynayacakları maça destek için tüm taraftarlarımızı beklediklerini belirten Özel şöyle devam etti:  “2 genç oyuncu takviye edeceğiz. Bu oyuncular Antalya’da yetişmiş fakat önceden bayan voleybolunda Antalyamızda üst düzey temsil olmadığından İstanbul’da oynuyorlardı. Transfer yaparken en önemli kriterimiz; Antalya’dan yetişmiş bu oyuncuları kazanmak. Genç kadromuzla hedeflerimize adım adım ulaşmak istiyoruz. Bu yolda da taraftarımıza ihtiyacımız var. Antalya’nın kızları, Antalya’nın takımında büyük fedakârlıkla oynuyor. Kazanmak da kaybetmek de var ama onları bu zor maçta desteklemek yanlarında olmak için tüm Antalyasporluları bekliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

Voleybol