23 Kasım
23.11.2018 17:22:54
Filenin Akreplerinin Hedefi Galibiyet

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde üst sıraları zorlayan Filenin Akrepleri, 25 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na destek için tüm taraftarını bekliyor.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde 7 galibiyet 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Antalyasporumuz, ligdeki 8. maçında 25 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda İzmirspor’u ağırlayacak.

 

“RAKİBİMİZİN DİRENCİNİ KIRDIK”

 

Bir haftada 3 maç oynadıklarını söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Çarşamba günü deplasmanda oynadığımız Marmaris Akademi maçı, 3 gün arayla oynadığımız ikinci maç.  Artarda oynanan maçlarda hazırlanmak için sıkışık bir programa sahip olmak her takım gibi bizim için de zor oluyor. Özellikle seyahat ederek sahaya çıkmak büyük dezavantaj. Bu dezavantajı mücadeleci oyunumuzla çok rahat aştık. Oyunun son bölümlerine kadar başa baş giden mücadelede iyi servis karşılama ve etkili hücumlarla rakibimizin direncini kırarak ilk seti 25-21, 2. seti ise 25-22 kazandık. 3. sette ise kullandığımız servislerin kalitesini daha da arttırarak seti 25-12 kazandık. Maçın her anında skor ne olursa olsun oyunu bırakmayan bir takıma karşı gösterdikleri mücadele ve galibiyet için oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BU MAÇTAN DA GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ”

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nin ilk devresini tamamlamaya 2 haftanın kaldığını söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Sezonun zorluk derecesi en yüksek maçlarına çıkacağız. 25 Kasım Pazar günü Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda oynayacağımız İzmirspor maçı üst sıraları direkt olarak etkileyecek maçlardan biri. Bu müsabakadan da en iyi sonuçla ayrılmak için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam. Tüm Antalyaspor taraftarlarını Pazar günü Saat 14.00’de Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Voleybol