01 Mart
1.03.2019 14:39:49
Atatürk Ortaokulu Antalyaspor’la Kulaç Atıyor

Sosyal sorumluluk kapsamında Atatürk Ortaokulu'na destek veren Antalyaspor Sutopu ve Yüzme Şubesi'nin Sorumlusu Alp Özel, “Havuzu olmayan bir okula sponsor olarak yüzme bilmeyen çocuklara ulaştık ve yüzme takımları oluşturduk” dedi.

Bu yıl ilk defa Muratpaşa Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Okul Sporları Küçükler Yüzme Yarışmaları'nda ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Muratpaşa Atatürk Ortaokulu'nun elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme ve Su Topu Şubesi'nin Sorumlusu Alp Özel, sosyal sorumluluk kapsamında öncelikli olarak havuz çevresindeki 4 okula antrenör ve malzeme desteği vermek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaptıklarını söyledi.

“OKULLARLA İLETİŞİME GEÇTİK”

Havuzu olmayan bir okula sponsor olarak yüzme bilmeyen çocuklara ulaştıkları ve yüzme takımları oluşturduklarının altını çizen Alp Özel, “Okulların açık olduğu gündüz saatlerinde boş olarak duran tesiste civar okulların beden eğitimi derslerinin yüzme havuzunda yapılmasına vesile olmak amacıyla, İl Milli Eğitim'den izin aldık ve okullarla iletişime geçtik. Antrenman için ortam sağladık” dedi.

"BU TİP DESTEKLERİ ARTTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

Atatürk Ortaokulu'na bone, eşofman, tişört vb. malzemelerle antrenör desteği verdiklerinin altını çizen Alp Özel, “Akademik başarılarıyla marka olmuş bir devlet okulu olan Muratpaşa Atatürk Ortaokulu'nu desteklemekten ve başarılarını görmekten memnuniyet duyduğumuzu söylemek isterim” ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler