01 Mart
1.03.2019 14:58:13
Havuzda Yıldız Gibi Parladılar

Sosyal sorumluluk kapsamında Antalyaspor Yüzme Şubesi'nin antrenör ve tesis desteğiyle yüzme yarışlarına takım olarak katılan Atatürk Ortaokulu, Antalya ikincisi olmayı başardı.

Atatürk Ortaokulu'nun 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yüzme müsabakalarında hem yıldız kızlar hem de yıldız erkekler takımlarıyla yarışmalara katılabilen tek devlet okulu ve yüzme havuzu olmadan yarışlara katılıp kupa alabilen tek okul olduğunu söyleyen Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme ve Su Topu Şubesi'nin Sorumlusu Alp Özel, “Havuzu olmayan bir okuldan böyle bir başarının elde edilmesi bizi çok mutlu etti” dedi.

“YILDIZ KIZ VE ERKEK TAKIMLARIMIZ ANTALYA 2.'Sİ OLDU”

Yüzme yarışmalarında Elif Oçak, Ece Melek Demirezen, Ayça Özdemir, Nehir Sertkaya, Ayşe Naz Karagül ve Zeynep Manav'dan oluşan yıldız kızlar takımının toplamda 18 madalya alarak Antalya 2.'si olduğunu belirten Alp Özel, Ozan Tan Ertan, Baran Yılmaz, Ozan Gülen, Bayram Uğur, Emir Öçal ve Murat Akın Çiloğlu'ndan oluşan yıldız erkek takımı da toplam 18 madalya alarak Antalya 2.'si olmayı başardığını söyledi.

“DESTEK OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Atatürk Ortaokulu'na İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nun izniyle bone, eşofman, tişört, havuz kulvarı vb. malzemelerle antrenör desteği verdiklerinin altını çizen Alp Özel, “Atatürk Ortaokulu, bir devlet okuluna destek olunursa her alanda geride bırakarak neler başarılabileceğini herkese gösterdi. Akademik başarılarıyla marka olmuş bir devlet okulu olan Muratpaşa Atatürk Ortaokulu'nu desteklemekten ve başarılarını görmekten memnuniyet duyduğumuzu söylemek isterim” ifadelerini kullandı.



Diğer Haberler