07 Mart
7.03.2019 16:26:27

Basketbol Takımımız Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, “Her zaman galibiyete ihtiyacımız var. Sezonun başından beri ortaya koyduğumuz performans var. Bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istiyoruz ve kazanmak istediğimiz bir maç” dedi.

Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta Akhisar'da oynadıkları Akhisar Belediyesi maçı ve 3 Mart Cumartesi günü saat 17.00'da Antalya Spor Salonu'nda oynayacakları Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent maçı hakkında konuştu.

Sezon boyunca 4 tane hızlandırılmış hafta olduğunu belirten Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu, “Bunlardan birini daha geride bıraktık. Sporcular için arka arkaya hızlı bir tempoda maç oynamak kolay olmuyor. Araya karayoluyla seyahatler de giriyor. Normal sezondaki en önemli şey galibiyet sayısı. Bu galibiyetleri kimden aldığınızdan daha da önemlisi kaç tane galibiyet aldığınızdır. Bu bakımdan değerlendirince, biz bu 3 maçlık hızlandırılmış haftayı 2 galibiyetle tamamladık. Tabii ki 3'te 3 yapmak isterdik. Hatta o aşamaya da geldik. Ama son maçtaki görüntümüz oldukça yorgundu” dedi.

“BU HAFTAYI 2 GALİBİYETLE KAPAMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ”

Ligin ilk yarısında evlerinde oynadıkları Akhisar Belediyesi maçında skor farkının fazla olduğu bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Vekiloğlu, “Akhisar Belediyesi'nin oyuncuları bu maçı unutmadı ve karşılaşmaya çok daha istekli ve hırslı bir şekilde çıktı. Zaten öncesinde yabancı oyuncu ve antrenör değişikliği de yapmışlardı. Biz, vermemiz gereken reaksiyonu veremedik. Her zaman ortaya koyduğumuz karakteri bu maçta tam anlamıyla ortaya koyamadık. Mücadele anlamında daha yumuşak olduğumuz bir gündü. Kazanmayı hak etmedik ama nihayetinde bu haftayı 2 galibiyetle kapamak bizim için önemliydi” şeklinde konuştu.

“PERFORMANSIMIZI İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

3 Mart Cumartesi günü evlerinde yine galibiyete şiddetle ihtiyacı olan bir takımla karşılaşacaklarını ifade eden Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Rakibimiz, istediği gibi bir sezon geçirmiyor. Yabancı oyuncuları sakatlandı ve ameliyat oldu. Oynarsa rakip için önemli bir katkı olur. Ligin sonu yaklaştıkça bu tür şeyler devreye giriyor. Ligin ilk, son ya da orta sırasındaki takımların yer kapma, ligde kalma mücadeleleri gibi faktörler devre giriyor. Çok yakın hedefler olunca ekstra motivasyon sağlıyorlar takıma. Her zaman galibiyete ihtiyacımız var. Sezonun başından beri ortaya koyduğumuz performans var. Bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istiyoruz ve kazanmak istediğimiz bir maç.”

Diğer Haberler