01 Mart
1.03.2019 15:15:34
Sutopu Takımımız 1. Lig’de

Antalyaspor Erkekler Sutopu Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Adana'da düzenlenen Türkiye Sutopu Federasyonu Erkekler 1. Lig terfi maçlarında grup birincisi olarak 1. Lig'e çıkmayı başardı.

4-6 Ağustos günlerinde Adana Atatürk Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Türkiye Sutopu Federasyonu Büyük Erkekler 2. Lig müsabakalarının ilk gün maçında Adana Karataş ile yaptığı maçı 14-1 kazanan Antalyaspor Sutopu Takımımız, ikinci gün Kayseri ekibini 10-0 ve Aksaray ekibini de 15-2'lik skorla yendi. Son gün grup finalinde Adana temsilcisiyle oynanan zorlu maçı da 19-14 skorla kazanan kırmızı-beyazlı ekibimiz, grup lideri olarak 1. Lige çıktı.

HEDEF 2 YIL İÇERİSİNDE HEM ERKEK HEM DE BAYANLARDA ŞAMPİYONLUK

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik kadro ve sporcuları kutladıklarını belirterek, “Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak hedefimiz; iki yıl içerisinde hem erkeklerde hem de bayanlarda Türkiye Şampiyonluğu elde etmek” şeklinde konuştu.

Ağırlıklı olarak gençlerden oluşan kadroyla mücadele ettiklerini belirten Antalyaspor Sutopu Branş Sorumlumuz Alp Özel ise; “Grubumuzdaki güçlü rakiplerimizi altyapımızdan yetişen genç kadromuzla yenerek, bir üst ligde mücadele etme şansını yakaladık. Yeni sezonda daha büyük hedeflerle mücadele edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler