29 Eylül
29.09.2017 14:48:59
Tatil.com, Forma Sırt Sponsorumuz Oldu

Antalyasporumuz, Tatil.com ile 1 yıllık sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı.

 

Antalya Stadyumu Protokol Alanı’nda Tatil.com ile 1 yıllık resmi sırt sponsorluğu imzalanan törene Kulüp Başkanımız Ali Şafak Öztürk ve Tatil.com Genel Müdürü Uğur Altun katıldı. 

 

“TATİL.COM'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ" 

Sırt sponsorluğunu Tatil.com’a verdiklerini ifade eden Kulüp Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Bu yıl formamızdaki sırt reklamı sponsorluğunu Tatil.com ile anlaşarak karar verdik. Kendileri geçen yıl da daha kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzalamak istedi. Bu sezona niyet oldu. Kendilerine Antalyaspor’a destekleri için teşekkür ediyorum. Bizim adımıza yapılan transferlerin takımın gidişatının Tatil.com gibi firmalarla taçlandırılması bizim için de onur oluyor. Burada da umarız ki kendileriyle gelecek senelerde de anlaşmalar yaparız” dedi.

 

“BU GÜZEL KULÜBE SPONSORLUK ANLAŞMASIYLA DESTEK OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Tatil.com Genel Müdürü Uğur Altun ise; “Bizim geçen seneden bu yana görüşmelerimiz vardı. Bu sene bu anlaşmayı yaptık. Öncelikle profesyonel anlayışla Antalyaspor ile doğru bir anlaşma yaptık ve bunun için teşekkür ederim. 2005 yılında Türkiye iç turizminde yerli turistlere hizmet veriyoruz. Antalya bizim lokomotifimiz oldu. Bu güzel kulübe sponsorluk anlaşmasıyla destek olduğumuz için heyecan ve mutluluğumuz var. Bu birliktelik inşallah katlanarak devam eder diye umuyorum” dedi

 

 

Futbol