16 Ocak
16.01.2018 20:41:51
Antalyasporumuzda Neşeli İdman

Ziraat Türkiye  Kupası son 16 turu rövanş maçında  Perşembe günü Kayserispor'u konuk edecek olan Antalyasporumuz, hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Antalyadaki Özgecan  Aslan Gençlik Merkezi'nden bir grup öğrenci tesislerimize gelerek teknik heyet ve futbolcularımıza başarı dileklerinde bulundu.

Takımımız, ısınma hareketlerinin ardından eğitsel oyun oynadı. Neşeli geçen eğitsel oyundan sonra teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu takımımıza yarım sahada taktiksel çalışma yaptırdı.  Teknik direktörümüz Hamzaoğlu, antrenman öncesinde sahada düzenlediği basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı, takımımın son durumunu analiz etti. 

 

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Kamp sürecini iyi bir şekilde tamamladıklarını belirten Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, "Artık maç haftasına girdik. Antrenmanlarımız da gayet iyi gidiyor. İyi çalışıyorlar. Kayserispor maçıyla başlayacağız. İnşallah iyi bir maç olur. Kayseri'de alınan 3-1'lik bir skor var. Biraz işimiz zor ama onu da üstesinden gelmeye çalışacağız. Bu maçtan sonra da zaten lige başlayacağız. Cezalı ve sakat oyuncularımızın geriye kalan takımımızla maça çıkacağız. Herkese şans vermeye çalışacağım. Yani herkesi görmeye ve oynatmaya çalışacağım. Bir yandan maçı kazanıp turu geçmeye çalışırken; bir yandan da oyuncularımızı da kazanmaya çalışacağız. Başladığımız günle bugün arasında inanılmaz bir fark var. Oyuncularımız söylediklerimize çok çabuk adapte oluyor. Bunu da inşallah zaten Kayseri maçında sahaya yansıtacağız. Gözle görülür bir fark olacağını tahmin ediyorum. Önceliğimiz oyuncularımızın performansını arttırmak. Biz bütünlüğü sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi yani hücumda da savunmada da beraber oynayan, gücünü paylaşan, birlikte mücadele eden bir Antalyaspor olmaya çalışıyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol