28 Nisan
28.04.2017 08:32:28
 Antalya 3. Bilim Festivali Antalyasporumuzun da Katılımı ile Açıldı

Antalya 3. Bilim Festivali, Antalyasporumuzun da katıldığı açılış töreniyle başladı.

Cam Piramit’te gerçekleşen festivalin açılışına Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Kulubü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor A.Ş. Asbaşkanlarımızdan İsmail Bilal ve Bora Terzioğlu, Nurettin Ünal, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Özdoğan ve Emin Altıner ile Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hayata geçirdikleri projelerle genç ve çocuklar için büyük bir fırsat penceresi açtıklarını ve onlara geleceğin anahtarını sunduklarını söyledi. Bir Antalyalı olarak kendisinin kentin 50 yıllık geçmişinin tanığı olduğuna işaret eden Türel, Antalya’da çocuk ve gençler açısından en şanslı bir dönemin yaşandığına dikkat çekti.

 

Türkiye'nin dünyada söz sahibi olabilmesi için bilimin şart olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Üyemiz Prof Dr. Mustafa Özdoğan ise, "Antalya tüm Türkiye ve dünyaya örnek olacak bir şehir ancak bilimsiz bu asla olmaz. Eğer istersek bilimi minik yavrularımıza öğretebiliriz. Unutmayalım ki bilim insan içindir" ifadelerini kullandı.

 

Konuşmalardan sonra festivalin açılış kurdelası Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Özdoğan ve Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın da katılımıyla kesildi. Türel, festival alanında ilk olarak Antalyasporumuzun bayraklarının da asılı olduğu Memorial Hastanesi’nin standını gezdi.





Futbol