13 Haziran
13.06.2018 12:20:39
Bülent Korkmaz İmzayı Attı

Başkanımız Cihan Bulut, Asbaşkanımız Şefik Öz ve Basın Sözcümüz Cumhur Arıcı’nın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz 1+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

 

Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Cihan Bulut, “Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle karar aldığımız Bülent Hocamızın Antalya’ya ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Avrupa standartlarında stadımızı ve tesislerimiz var. Varıyla yoğuyla gece-gündüz çalışan başarı için her şeye adapte olan yönetimimiz var. Gençlik yani futbolculuk yıllarındaki dürüstlüğünü ve yapısını bildiğimiz Bülent hocamızın tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Dünya turizminin başkenti Antalya’ya geldikleri için hem kendisinin hem de teknik ekibinin duyduğu mutluluğu dile getiren Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Amacımız geçen sezonki sıkıntılı durumu yaşamamak. Çatır çatır savaşan bir Antalyaspor yaratmak istiyoruz. Ben de Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Antalya’ya ve onlara layık bir takım yaratacağız” şeklinde konuştu.

 

Basın Sözcümüz Cumhur Arıcı ise şunları söyledi: “Bülent Hoca hem futbolculuk döneminde; Galatasaray ve Milli Takımı’mızda oynadığı dönemlerde herkes tarafından takdir edilen bir futbolcuydu. İnşallah Antalyasporumuz’da da kendisi gibi başarılı ve mücadeleci bir takım yaratır ve daha önce yaşadığımız ligde kalma korkusunu yaşamadan bir sezon geçiririz.”

 

 

 

 

 

Futbol