19 Ocak
19.01.2017 18:40:37
Rıza Çalımbay ve Emin Altıner Öğrencilerin Konuğu Oldu
Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile yönetim kurulu üyelerimizden Emin Altıner, Has Koleji'nin konuğu oldu. Çalımbay ve Altıner, Has Koleji'ndeki söyleşide öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler, teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'a, "İlk oynadığınız maçta neler hissettiniz?, En çok zorlandığınız maç hangisiydi?, Beşiktaş'a rakip olduğunuzda hangi duyguları yaşıyorsunuz?, Antalyaspor'da şampiyonluk hedefiniz olacak mı?" şeklinde dünden bugüne futbol yaşamıyla ilgili sorular yöneltti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, onlara mutlaka sporla ilgilenmelerini tavsiye etti. ancak asla eğitimden geri kalmamaları gerektiğini söyledi.
 
 
 
SENEYE AVRUPA KUPALARI
 
 
 
Teknik direktörümüz Çalımbay, öğrencilerin sorularını yanıtlarken şöyle konuştu: "İlk profesyonel maçımı oynadığımda 17 yaşımdaydım. Tabii ki kelimelerle anlatılamayacak kadar heyecanlıydım. O maçın nasıl bittiğini anlayamadım. Ben bütün maçları ciddiye alırım. Hiç maç ayrımı yapmazdım. Hepsine de zor maç gözüyle bakardım. Profesyonel futbolculuğum sadece Beşiktaş'ta geçti, futbolcu olarak hiç Beşiktaş'a karşı oynamadım. Teknik direktörlüğümde Beşiktaş'a rakip oldum. Hep de kazanmayı düşündüm. Kasımpaşa'yı çalıştırırken de Beşiktaş'ı yendim. Bizim zamanımızda takım içinde arkadaşlık bağları çok kuvvetliydi. Fazla transfer yapılmazdı. Sezonda 1-2 takviye yapılırdı. Uzun yıllar aynı kadro oynardı. Antalyaspor'da bu sezon hedefimiz ilk 10 içinde, iyi bir yerde bitirmek. Ama gelecek sezon Avrupa Kupaları için mücadele edeceğiz. Şu anda da zaten gelecek sezonun kadrosunu oluşturuyoruz."
 
 
 
FORMA İMZALATTILAR
 
 
 
Yöneticimiz Emin Altıner de kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, "Biz yönetim olarak teknik kadronun işine karışmayız. Takımı maça hazırlamak, teknik ve taktik çalışmalar hocamızın işi. Biz kulüp giderlerinin finansmanı. mali ve idari yapının organizasyonu ile ilgileniyoruz" ifadesini kullandı ve Has Koleji öğrencilerine Antalyasporumuzun maçlarına gelip takımı desteklemeleri çağrısında bulundu. Söyleşi sonunda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile yöneticimiz Emin Altıner'e çiçek ve plaket verildi. Öğrenciler de konuklarına formalarını imzalattı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol