21 Eylül
21.09.2018 17:05:56
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Antalyasporumuz, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimiz’de düzenlenen basın toplantısında, “Sivasspor karşısında kazanmak için oynayacağız” dedi.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, basın toplantısında, kendi saha ve taraftarları önünde önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Takım olarak bazı eksikliklerinin bulunduğuna dikkati çeken Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, sezon başından bu yana şanssız sakatlık, hastalık ve cezalarla uğraştıklarını söyleyerek, “Kadroda düşündüğü bazı oyunculardan faydalanamadık. Takım olarak eksiklerimiz var. Sezon başladığından beri bu böyle. Özellikle bazı oyunculardan faydalanamadık. Charles, cezalıydı sonra da idmanda attığı şuttan dolayı sakatlandı. Milli araya kadar olamayacakb William da büyük ihtimalle Milli maç arasına kadar olmayacak. Maicon iki maç oynadı kronik bir diz ağrısı var ondan da faydalanamadık isteğimiz kadar. Yeni transferlerimizi hazırlamak zaman istiyor. Hazırlık maçlarında onları oynatıyoruz. Talihsizlikler yaşadığımız oluyor. Ama bu süreci puanlama olarak iyi atlattığımızı düşünüyorum. Sivas maçını da kazanırsak daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

 

“PERFORMANSLARA, KİŞİ OLARAK BAKMIYORUM”

 

Başakşehir takımının Antalyaspor’un rakibi olmadığını ama Sivasspor’u rakipleri olarak gördüklerini söyleyen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Bu maçı kazanırsak; düşündüklerimizi almış olacağız. Alacağımız her puanın önemi var. Zor süreçte bile futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisi yaptı. Performanslara, kişi olarak bakmıyorum. Biz, bir takımımız. Kazandığımız maçta da yenildiğimiz maçta da takımdık. Toplamda iyi bir puan aldık. Oyuncularımın profesyonelliğinden, antrenmandaki çalışmalarından memnunum. Bu maçı da kazanarak ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Futbol