29 Kasım
29.11.2018 11:51:59
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz: ''Birbirimize Sarılmalı, Kenetlenmeli ve Güvenmeliyiz”

Kırmızı-beyazlı camiamızı birlik olmaya davet eden Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “İki haftadır alınan mağlubiyetler nedeniyle daha fazla birbirimize sarılmalı, kenetlenmeli ve güvenmeliyiz ki bu maçı kazanalım” dedi.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında cumartesi günü evinde Göztepe’yle karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçtan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, son iki haftadır mağlubiyet aldıkları ancak bu maçta kazanan taraf olarak sahadan ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

 

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

 

Kırmızı-beyazlı ekibin iki haftadır kazanamadığını belirterek sözlerine başlayan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Akhisar mazını iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Erzurum maçını ise rakım oyuncularımızı etkileyince yeterince iyi oynayamadık. Bunlar tabii ki futbolda olan şeyler. Bu gibi durumlarda daha fazla birbirimize sarılmalı, kenetlenmeli ve güvenmeliyiz. Bu hem camia için hem de taraftarımız için de böyle olmalı. Çünkü her maç gibi Göztepe maçı da zor. Hücum yönünde bireysel yetenekleri olan ve skora etki eden oyuncuları var. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Bu noktada taraftarımıza daha da çok ihtiyacımız var. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz” dedi.

 

“KONSANTRASYONUMUZ EN ÜST SEVİYEDE”

 

İlk yarı için hedeflenen en az puana ulaştıklarını belirten Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Düşündüğümüz en az puanın üzerindeyiz. Sakat oyuncularımıza konuyu getirirsek; Charles döndü. Özel antrenmanlar yaptırıyoruz. Çünkü onun fiziksel durumunu tespit etmeye çalışıyoruz. Testler yaptıracağız. Testler sonucunda net olarak durumunu öğreneceğiz. Bu hafta kadroda olmayacak. Ayrıca Doukara da sakatlık yaşıyor. 2 hafta olmayabilir. Ama her ne olursa olsun takım olarak bu maça da her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Konsantrasyonumuz en üst seviyede ve en ideal 11’i çıkaracağız. Biraz önce de dediğim gibi kazanan taraf biz oluruz.”

 

Futbol