08 Kasım
8.11.2018 17:29:17
Teknik Direktörümüz Korkmaz: ''Rakibimizden Daha Fazla Koşmalı ve Mücadele Etmeliyiz''

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda elde edilen galibiyet hakkında konuşmalarına başlayan Teknik Direktörümüz, bu hafta Antalya Stadyumu’nda ağırlayacağımız Akhisar Belediyespor'u da yenmek istediklerini belirtti. 

 

Savunmayı doğru yapabilen ve çok mücadele eden bir takımla karşılaşaklarını belirten Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, ''Geçtiğimiz hafta gerçekten zor bir deplasmanda, ligin en hızlı hücuma çıkan takımına karşı maçın ilk 20 dakikası haricinde istediğimiz oyunu oynayarak Antalya’ya mutlu döndük. Bence artık her maç daha da zorlaşıyor. Özellikle Akhisarspor maçı çok zor geçecek. Çok çabuk oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Rakibimizden daha fazla koşmalı ve daha fazla mücadele etmeliyiz. Bu maça özellik zihinsel olarak çok iyi hazırlanmamız gerektiğini oyuncularıma söyledim. Taraftarımız önünde oynayacağız bu maçta konsantrasyonumuzu üst seviyede tutmalıyız. Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarımızın yoğun baskısı olması gerektiğini düşünüyorum. Duygularıyla oynayan bir oyuncu grubuna sahibiz. Desteklerini ne kadar çok gösterirlerse bize o kadar çok yardımcı olurlar. Şu anda herşey istediğimiz gibi istikrarlı bir şekilde devam ediyor.'' diye konuştu.

 

Milli takım arasından önce oynayacağımız bu maçı kazanarak araya avantajlı girmek istediklerini söyleyen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, sakatlıklar ve hedefler hakkında şunları söyledi:

 

Charles sakatlığı devam ediyor. Sakatlıktan çıkan oyuncularımızın performansını ekstra idmanlarla arttırıyoruz. Şu an için yalnızca Charles'ın sakatlığı var. Hakan'ın bileğinde problemi olabilir doktoruyla konuşacağız. Büyük ihtimalle bugün çıkmayabilir ancak yarınki idmana katılacak. 

 

Hedefimiz bu sene doğru bir şekilde ligi bitirmek. Doğru ve istikrarlı bir şekilde yürümek istiyoruz. Gelecek yıl daha iyi hedefleri yakalamak istiyoruz.

 

 

Futbol