26 Ekim
26.10.2018 10:45:11
Antalyaspor Voleybol Altyapısıyla Da Parlıyor

Voleybol Şubemiz; çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bayan A voleybol takımımız ve altyapı takımlarımızda elde edilen başarılarla göz dolduran Antalyaspor Voleybol Şubemiz, mücadele ettiği 6 kategoride de yenilgisizliğini sürdürüyor.

 

Voleybol Altyapı Sorumlumuz Veysel Gürsoy, A takımımızda olduğu gibi altyapımızda da oldukça sıkı bir antrenman programıyla çalıştıklarını belirterek, “İlimizdeki altyapı faaliyetlerindeki 5 kategoride katılım sağladığımız sezonumuz yoğun bir programıyla başladı. Genç kız, yıldız kız, küçük kız ve midi kız takımlarımız oynadıkları tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Bu başarılı grafiğin devam edeceği inancındayız” dedi.

 

Antalyaspor voleybol şubesi olarak güçlü bir altyapıya sahip olduklarını söyleyen Veysel Gürsoy, “A takım kadrosunda yer alan 8 sporcumuz genç takım kadrosunda, 6 sporcumuz da yıldız takım kadrosunda bulunuyor. Diğer takımlarımızdaki sporcularımız da gelecek sezonlarda ablalarının izinden giderek A Takım forması giymek için tüm enerjileriyle çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Antalyaspor Voleybol altyapı takımlarının bu haftaki maç sonuçları ise şöyle:

 

Antalyaspor Küçük Takım 3 - 0 Elit Akdeniz (B Müsabakası)
Antalyaspor Yıldız Takım 3 – 0 Açı Okulları

 

 

 

 

 

Voleybol