11 Şubat
11.02.2018 19:39:47
ATİK'te Kırmızı-Beyaz Gece

Antalyaspor sporcu velilerinin önderliğinde düzenlenen, “Sporcularımız ve Aileleri” buluşma yemeği Atik’te düzenlendi.
Geceye yüzme takımı sporcularımız ve velilerinin yanı sıra voleybol ve sutopu takımlarımız, masters yüzücülerimiz, Antalyaspor Kulübü Derneği yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz katıldı.
Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı gecede, Antalyaspor için yaptığı besteyi bütün davetliler ve sporcularle seslendiren Onur Nugay sahne aldı.
Gecede bir konuşma yapan Voleybol, Yüzme ve Sutopu Şube Sorumlumuz Alp Özel, Antalyaspor Kulübü’nün bugün geldiği noktaya dikkat çekerek, “2 ayrı yüzme havuzunda çalışan 300'ü aşkın A-takım yüzücülerimize haftanın 6 günü 3 saat antrenman imkanı sağlıyoruz. Yüzmede Türkiye’nin en büyüğü olma yolunda ilerliyoruz. 4 farklı yaş grubunda bayan sutopu takımımız en üst ligde temsil ediliyor. 5 farklı yaş grubunda erkek sutopu takımımız yine en üst ligde yer alıyor. Sutopu büyük erkeklerde ise bu sene Süper Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Sadece 5 ay önce kurulan voleybol şubemiz şuanda mini, midi, küçük, yıldız ve genç takımlarıyla yerel ligde Antalyaspor formasıyla mücadele ediyor. Büyük bayanlarda Antalya il birinciliğimizden sonra bölge birinciliğini de alarak 2. Lige çıkmak ve orada da iddialı bir takım kurmak istiyoruz” dedi.
Amatör ruhla bu kadar branşta üst düzey temsilin kolay olmadığını bu işleri yaparken Antalya ve Antalyaspor sevgisiyle birçok sporcunun da yetiştiğinin altını çizen Alp Özel, sözlerine şöyle devam etti: “Bu sporcuların Antalyaspor’un geleceği olduğunu unutmadan Antalyaspor Kulübü Derneği olarak var gücüyle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün taraftar ve Antalyasporluların desteğini bekliyoruz. Büyük kulüp olmanın yolunun her branşta ve her mecrada armamızı gururla temsil etmekten geçiyor. Bugün buraya gelen tüm davetlilere ve sporcu velilerine teşekkür ediyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Voleybol