14 Aralık
14.12.2018 12:51:05
Filenin Akrepleri İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde üst sıraları zorlayan Filenin Akrepleri, 16 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Söke Spor Salonu’nda Söke Voleybol’a konuk olacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, Bayanlar 2. Ligi’nin ikinci yarısındaki ilk maçına 16 Aralık Pazar günü çıkacak. Söke Voleybol’a konuk olacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, bu maçtan galibiyetle dönmek istiyor.

 

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ndeki ilk yılında çizdiklerini başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran takımımızın, ligin ikinci yarısında da bu mücadeleyi ortaya koyacağına inandıklarını söyleyen Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlumuz Alp Özel, “Ligin ikinci yarısı pazar günü oynayacağımız Söke Voleybol maçıyla başlayacak. Bu sene deneyim yılı olarak lige başlamıştık fakat ilk devreyi 2. tamamladık. Bu bizim için önemli bir başarı” dedi.

 

“ZORLU PLAY-OFF DENEYİMİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ”

 

Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde 3. Grupta mücadele ettiklerini hatırlatan Alp Özel, “Grubumuzdan 2 takım Play-Off final grubuna katılacak. 16 takımlı Play-Off finalleri sonucu 4 takım bir üst lige çıkacak. Sezonu ilk 2 sırada tamamlayarak Play-Off final grubu deneyimi kazanmak istiyoruz. Geçen sene kurduğumuz takımımıza ilgi çok yüksek. Antalyaspor’dan önce Antalya’da yetişen kızlarımız, İstanbul takımlarına gidiyorlardı. Şu anda bu sporcular, Antalyaspor’da forma giymek istiyor. Bu da bizi çok sevindiriyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Voleybol