12 Mart
12.03.2019 11:03:53
Kulübümüze Spor Salonu Desteği

Ailesi adına okulu yaptıran ve aynı zamanda Antalyaspor Kulübü Derneğimiz Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Yılmaz; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi spor salonunun kullanımı için protokol imzaladı. Protokolle; spor salonu okul kullanımı dışında, sporcularımız tarafından kullanılacak.

“SPOR SALONUNU ANTALYASPOR KULÜBÜ SPORCULARI KULLANACAK”

Okulun spor salonunun okul kullanımı dışında kulübümüz sporcuları tarafından kullanılacağını belirten Vali Karaloğlu, “Antalya'da bütün okullara talimatımız var. Mahalledeki okullardaki spor salonlarını okul kullanımları dışında mahalledeki gençliğin ve spor kulüplerinin emrinde. 24 saat mahallelilerimiz okullardaki spor salonları kullanabiliyorlar” dedi.

TANIR: “12 BRANŞTA FAALİYET GÖSTERİYOR”

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır ise Antalyaspor'un amatör sporlarındaki gençlerin spor salonunda çalışacaklarını belirterek, “Amacımız, gençlerin spor yapması ve Antalyaspor Kulübü adına da iyi sporcu yetiştirebilmek. Türkiye liglerinde 12 branşta mücadele ediyoruz. Bu salon birçok gencimizin yetişmesine vesile olacak” diye konuştu.

Protokol töreninin ardından anne ve babasının adını taşıyan 24 derslikli okulu yaptıran Antalyaspor Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz'a, Vali Münir Karaloğlu tarafından onur belgesi takdim edildi.

Voleybol