10 Şubat
10.02.2019 18:31:53
Voleybol Takımımız Hükmen Galip

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligin 20. haftasında bugün oynayacağı Marmaris Akademi maçında hükmen galip geldi. Marmaris Akademi Kulübü’nün Türkiye Voleybol Federasyonu’na maça gelemeyeceğini bildirmesi üzerine kırmızı-beyazlı ekibimizin lehine skor 3-0 tescil edildi.

 

Lig etabının sonuna doğru yaklaşırken, maçların önem derecesinin arttığı ve sonuçların sıralamayı direkt olarak etkilediği bir döneme girildiğini söyleyen Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Pazar günü deplasmanda oynadığımız Ateş Çelik Bergama maçında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Çok iyi başladığımız ilk setteki iyi oyunumuzu set skoruna da yansıttık ve ilk seti 25-16 kazandık. Diğer setlerde ise, set sonlarına kadar başa baş giden oyuna karşı yapmış olduğumuz basit hatalar sonucunda maçı 1-3 kaybettik. Bu maçtan galibiyetle ayrılsaydık Play-Off maçlarına katılma yolunda büyük bir adım atacaktık. Fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. Play-Off şansımızı tamamen kaybetmiş değiliz” dedi.

 

"PLAY-OFF MAÇI İÇİN 6 PUANA İHTİYACIMIZ VAR"

 

Bu hafta oynayacak sahamızda oynayacak olduğumuz Marmaris Akademi maçının rakip takımın federasyona maça gelmeyeceğini bildirmesi üzerine skorun 3-0 olarak lehimize tescil edildiğini belirten Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Bu nedenle bu haftayı maç oynamadan geçireceğiz. Daha sonra deplasmanda oynayacağımız İzmirspor maçı ve evimizde oynayacağımız Gelişim Koleji maçı bizim için büyük önem taşımakta. Pazartesi günü başladığımız hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Son iki maçta alacağımız 6 puan, adımızı Play-Off maçlarına yazdırmak için yeterli olacak” şeklinde konuştu.

 

Takım olarak Play-Off maçlarına katılacaklarına inandıklarına da vurgu yapan Antrenörümüz Gökhan Egeli sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyet, elbette herkesi üzdü. Fakat hedeflerimizi gerçekleştirebilmemiz için oynayacağımız maçların öneminin farkındayız ve tüm çalışmalarımız bu maçlardan galibiyetle ayrılmak üzerine. Tüm Antalyaspor taraftarlarının da desteği ile bu süreçten sıkıntısız bir şekilde ayrılacağımıza inanıyoruz.”

 

 

 

 

Voleybol