09 Ekim
9.10.2018 12:33:37
Voleybolda Antalya Derbisi

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, ligdeki ikinci maçına yarın (10 Ekim Çarşamba) saat 13.00’da çıkacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden kırmızı-beyazlı ekibimiz, ligdeki ikinci maçında yarın (10 Ekim Çarşamba) saat 13.00’da Turgut Özal Spor Salonu’nda Kepez Belediyesi’yle karşılaşacak.

 

Yoğun bir hazırlık döneminin ardından, sezonun ilk maçında Söke Voleybol takımı karşısında taraftarlarımızın da desteğiyle 3-0 gibi net bir skorla galip geldikleri için duydukları mutluluğu anlatan Antrenörümüz Gökhan Egeli, “Tüm takımlar için ilk maç önemlidir. Bu sezon yeni olduğumuz 2. Lig'deki ilk galibiyet bizim için daha da anlamlı oldu. Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz yoğun antrenman temposunun karşılığını aldığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

“GALİBİYET PEŞİNDEYİZ”

 

4 günde 2 maç oynayacaklarını belirten Antrenörümüz Gökhan Egeli sözlerine şöyle devam etti: “Bu kısa hazırlık dönemine rağmen bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Genç bir kadro yapısına sahip olmamıza rağmen güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Genç oyuncularımızın enerjisi ve tecrübeli oyuncularımızın da katkılarıyla güzel bir sezon geçireceğimize inancımız tam.”

 

Voleybol