12 Mart
12.03.2019 10:17:17
TSYD Yönetiminden Antalyaspor Ziyareti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yönetimi, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Mali ve İdari İşler Koordinatörümüz Süleyman Tekgül ile Medya Sorumlumuz Murat Özgen'i ziyaret etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Antalyasporumuzu ziyaret etti. TSYD yönetimi Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ile sohbet ederek göreve yeni başlayan Mali ve İdari İşler Koordinatörümüz Süleyman Tekgül ile Medya Sorumlumuz Murat Özgen'e de başarılar diledi.

BÜLENT KORKMAZ'A TEŞEKKÜR

TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ile yönetim kurulu üyeleri Ali Tongülüs, Ahmet Geven, Erkan Erman ve Sabri Çağlar önce Teknik Direktörümüz Bülent Kokmaz ile bir sohbet gerçekleştirdi. Teknik Direktörümüz, yakalanan başarının futbolcuların karakterlerinden ve kazanma azimlerinin yüksek oluşundan kaynaklandığını söyledi. TSYD yönetimi de başarının sürekli olmasını dileyerek Korkmaz'a özellikle gençlere fırsat vermesi nedeniyle teşekkür etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

TSYD yönetimi daha sonra Mali ve İdari İşler Koordinatörümüz Süleyman Tekgül ile Medya Sorumlumuz Murat Özgen'i ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor'un son durumu değerlendirildi ve bundan sonraki çalışmalarda karşılıklı fikir alışverişinin kulübü çok daha iyi noktalara getirmek adına önemli olduğunun altı çizildi.

Diğer Haberler