09 Kasım
9.11.2018 14:22:03
Hentbol Takımımız İzmir Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyasporumuz, ligin 7. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.  Antalyasporumuz, 10 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak olan maçtan da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. 

 

Geçtiğimiz hafta evimizde Ahi Evran Üniversitesi’ni yenerek ligdeki yükselişini sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimizin Antrenörü Fatih Işık, “Bu sezon, ilk dördü hedefleyen bir ekibiz. Evimizde ağırladığımız bu zorlu müsabakadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadık. Yarın (10 Kasım 2018) deplasmanda karşılaşacağımız İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni de yenerek başarılı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

 

İzmir’de oynayacakları bu zorlu maça hafta boyunca çok iyi hazırlandıklarına vurgu yapan Antrenörümüz Fatih Işık, sözlerine şöyle devam etti: “Her geçen gün daha fazla gelişim göstererek çok daha iyi bir takım oluyoruz. Özellikle oyuncularımı göstermiş oldukları özveri, mücadele ve ortaya koydukları karakterden ötürü kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.”

 

Diğer Haberler