08 Ağustos
8.08.2018 12:31:33
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında değerlendirme yaptı.

 

Antalyasporumuz ile anlaşmasının ardından genç oyuncuların takımda yer almasına yönelik çalışmalara başladığını anlatan Teknik Direktörümüz Korkmaz, kamp dönemini iyi değerlendirdiklerini söyledi.

 

Oyuncularının antrenman performansı, saha içi ve dışındaki davranışından memnun olduğunu aktaran Korkmaz, takım oyununu, futbolcularının taktik ve fiziğini daha da geliştireceklerini söyledi. Ligde ilk maçı Kayserispor ile oynayacaklarını aktaran Teknik Direktörümüz Korkmaz, "İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Amacımız güçlü bir takım yaratmak. Futbolcularıma geçen sezon ligin ilk yarısında ve ikinci yarısında yaşananları unutmamalarını, ders çıkarmalarını neyin doğru, neyin yanlış olduğunun aklında olmalarını söylüyorum" diye konuştu.

 

GENÇ FUTBOLCULARA ÖVGÜ

 

Takımdaki futbolcular hakkında değerlendirme yapan Korkmaz, uzun bir sakatlık dönemi geçiren Zeki'nin eylül ayı sonuna doğru hazır olacağını, Musa'nın sakatlığının geçtiğini dile getirdi. Yeni transfer Cissokho'nun takıma uyum gösterdiğini belirten Korkmaz, hücum kısmına bir iki transfer yapmayı istediklerini söyledi. Bahadır Öztürk'ü ligde alternatif ya da oynayabilecek oyuncu olarak düşündüğünü anlatan Korkmaz, Birkan Öksüz, Doğukan Sinik, Mustafa İnan'ın kendini geliştirip, takımda yer almasını istediklerini dile getirdi.

 

 

 

 

Futbol