31 Mayıs
31.05.2017 15:59:38
Antalyasporumuza Cıvıl Cıvıl Ziyaret

Antalyasporumuzun bugünkü antrenmanı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Antrenmanımızı, Antalyaspor Afyon Futbol Akademisi sporcuları, kırık koluyla deplasman maçımıza gelen minik Gülsu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Benim De Bir Hayalim Var Polis Amca” projesi kapsamında Faruk Tugayoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ve Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

 

AFYONKARAHİSARLI FUTBOLCULARDAN ZİYARET

 

Antalyaspor Afyon Futbol Akademisi sporcuları da bugünkü antrenmanımızı ziyaret etti. Sabah çok erken saatlerde Afyonkarahisar’dan yola çıktıklarını belirten futbol akademisi sporcuları, “Antalyasporumuzun antrenmanını izlemek ve onları yakından görmek için Afyonkarahisar’dan sabah saat 5’te yola çıktık. Bize bu şansı tanıdıkları için teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk” şeklinde konuştular.

 

 BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN MİNİK GÜLSU’YA AVRUPA BİLETİ SÖZÜ

 

Kasımpaşa deplasmanından 1 gün önce bileği kırılmasına karşın babasıyla gideceği ilk deplasmandan vazgeçmeyen ve takımımızı destekleyen Gülsu Dürdane Karakaş da bugün antrenmanı izleyenler arasındaydı. Babası Emin Karakaş ile tesislerimize gelen minik Gülsu’ya Başkanımız Ali Şafak Öztürk, UEFA Avrupa Ligi’ne gidilmesi halinde ilk deplasmana gelebilmesi için bilet sözü verdi.

 

POLİS AMCALARI HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Benim De Bir Hayalim Var Polis Amca” projesi kapsamında antrenmanımızı ziyaret eden ve Faruk Tugayoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin hayalini gerçekleştiren şube polisleri, “Çocukların hayallerini gerçekleştirmek için böyle bir proje başlattık. Onlar hayallerinin maça gitmek olduğunu söylemişti. Onlarla Trabzonspor maçını izlemiştik. Şimdi de bir başka hayalleri olan futbolcuları yakından görme hayallerini gerçekleştirdik” dedi.

 

LİSELİLERDEN ANLAMLI JEST

 

Antalya Ticaret Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de ziyaretciler arasındaydı. Takım kaptanımız Samuel ETO'O için özel olarak hazırlanan fotoğrafı hediye eden öğrenciler, futbolcularla sohbet etme ve bol bol fotoğraf çektirme şansını yakaladı.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol