04 Mart
4.03.2017 10:16:08
“Adana'dan Galip Dönmek İstiyoruz”

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele eden Antalyaspor Basketbol Takımı, Lig’in 18. Haftası’nda Adanaspor’a konuk olacak. 

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin son maçını 5 Mart Pazar günü saat 16.00’da Adana Menderes Spor Salonu’nda Adanaspor’la oynayacak olan Antalyasporumuz, bu karşılaşmadan da evine galip dönmek istiyor.

 

Adanaspor maçı öncesinde grup birinciliğini garantilediklerini hatırlatan Genel Menajerimiz Doğan Hakyemez, Adanaspor’un küme düşme potasında olmasının maçı iddialı bir hale getirdiğini söyledi. Hakyemez, “Elimizden geleni yaparak bu maçı da galibiyetle bitirip, gelecek hafta oynayacağımız Play-Off’taki rakibimizi bekliyor olacağız. Cumartesi günü oynanan maçlardan sonra rakibimiz belli olacak” dedi.  

 

“TÜRK BASKETBOLUNA BİR RENK VERDİK”

 

Kurdukları basketbol şubesiyle altyapıda da sporcu yetiştirdiklerinin altını çizen Genel Menajer Hakyemez, “Gençler, yıldızlar ve gelişim takımımızla Türk basketboluna bir renk verdik. Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (TEBBL) mücadele eden Gelişim Basketbol Takımımız bir üst tura geçti ve bölgesel ligde 2. bölümü oynuyor. Genç takımımız da Antalya birincisi oldu ve şuan gruplarda mücadele ediyor” diye konuştu.

 

Basketbol şube olarak çok yakında spor okulları da açacaklarını da ifade eden Hakyemez, “Spor okullarımızda gelecek nesilleri yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Futbol