07 Kasım
7.11.2018 10:17:36
Akhisar Maçı Hazırlıkları Başladı
 
 
 
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek üçüncü sıraya yükselen Antalyasporumuz, bu hafta sahasında Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Öğleden sonra Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde toplanmaya başlayan takımımız, akşam sahaya inerek haftanın ilk çalışmasını yaptı. Profesyonel futbol takımımızın antrenmanı 15 dakikalık düz koşu ile başladı. Daha sonra 3 grup halinde beşe iki top kapma oyunu oynayan takımımızın antrenmanı düz koşu ile sona erdi. 
 
 
 
DAĞAŞAN GÖREVE BAŞLADI
 
Bu arada, 2011-2014 yılları arasında 3.5 sezon Antalyasporumuzun formasını giyen İbrahim Dağaşan, takımımızın teknik kadrosunda antrenör olarak göreve başladı. Dağaşan, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz'ın ekibinde ilk antrenmana çıktı. 
 
 
 
DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
 
Antrenmanın sonunda kalecimiz Ruud Boffin ile antrenörlerimizden Mustafa Sarp için sahada doğum günü kutlaması yapıldı. Teknik heyet ve futbolcularımız, neşeli geçen doğum günü partisi sonrasında Ruud Boffin ile Mustafa Sarp'ı tebrik etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol