07 Mart
7.03.2019 16:26:56
Antalyaspor Ailesi Yemekte Buluştu
Antalyasporumuzda yönetim, teknik heyet, futbolcularımız, idari kadro ve destek ekibi, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Onursal Başkanımız ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katıldığı kaynaşma yemeği, Asbaşkanlarımızdan Nihar Ünal'ın ev sahipliğinde Su Otel'de gerçekleşti. Kaynaşma yemeğine Onursal Başkanımız Menderes Türel, yöneticilerimiz, futbolcularımız, idarî ve destek ekibi personelimiz eşleri ile katıldı. Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Başkanımız Cihan Bulut ve Onursal Başkanımız Menderes Türel, sırayla konuşma yaparak sportif başarı yönünden Antalyasporumuzu bekleyen güzel günlerin mesajını verdi.
ANTALYA'NIN FETİH YILDÖNÜMÜNE RASTLADI
Başkanımız Cihan Bulut, Antalya'nın fethinin 811. yıldönümünün kutlandığı bir haftada Antalyaspor ailesi olarak bir araya gelmenin çok güzel bir tesadüf olduğunu ifade etti. Onursal Başkanımız Menderes Türel ise çocukluğundan beri Antalyaspor'un içinde olduğunu, çok genç yaşta yöneticilik de yaptığına işaret etti. Gecenin sonunda yöneticilerimiz ve futbolcularımızın katılımıyla pasta kesildi.

Futbol