06 Mayıs
6.05.2017 08:54:53
Antalyasporumuz 0 - Medipol Başakşehir 1

Antalyasporumuz,  Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında sahasında konuk ettiği Başakşehir’e 1-0  mağlup oldu.

 

Geliri, geçen hafta Adana deplasmanından dönerken otobüslerinin devrilmesi sonucu yaralanan taraftarlarımıza bırakılacak olan maça ilgi büyük oldu. Stadda sadece cezalı olan Güney Kale Arkası boş kaldı. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan maçta konuk takım Başakşehir, 89. dakikada Napoleoni’in golüyle galibiyete uzandı. Bu sonuçla Antalyasporumuz 46 puanda kaldı.

 

CELUSTKA’NIN SAKATLIK TALİHSİZLİĞİ

 

Antalyasporumuzun bu sezon en istikrarlı futbolcusu olan Ondrej Celustka, maçta ikinci kez geçirdiği sakatlık sonucunda 70. dakikada yerini Chico’ya bıraktı. Bundan önceki 29 maçta da 90’ar dakika oynayan tek futbolcumuz olan Celustka, bu sezon ilk kez bir maçı tamamlayamadı. 

 


STAT: Antalya
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Kerem Ersoy
ANTALYASPOR: Ferhat Kaplan, Celutska (Dk. 70 Chico), Salih Dursun, Diego, Motta, Charles, Sandro (Dk. 87 Zeki Yıldırım), Mbilla (Dk. 60 Yekta Kurtuluş), Deniz Kadah, El Kabir, Eto'o
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Bekir İrtegün, Epureanu, Attamah, Eren Albayrak, Emre Belözoğlu, Visca (Dk. 86 Napoleoni), İrfan Can Kahveci (Dk. 69 Holmen), Cengiz Ünder (Dk. 77 Mustafa Pektemek), Adebayor
GOL: Dk. 89 Napoleoni (Medipol Başakşehir)
SARI KARTLAR: Dk. 33 Uğur Uçar, Dk. 52 Eren Albayrak (Medipol Başakşehir), Dk. 52 Mbilla, Dk. 63 Yekta Kurtuluş, Dk. 68 Deniz Kadah, Dk. 86 Sandro, Dk. 90+3 Zeki Yıldırım (Antalyaspor)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol