14 Aralık
14.12.2018 17:32:46
Antalyasporumuz Antalya Lisesi'ne Konuk Oldu

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ile futbolcularımız Diego ve Doğukan Antalya Lisesi'nin konuğu oldu. Yöneticilerimiz, Berkay Bahar ile Emre Önen'in yer aldığı ziyarette Antalyasporumuz, yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

Okulun spor salonunda gerçekleşen söyleşide öğrenciler, Antalyasporumuzu marşlar eşliğinde karşıladı. Kırmızı-beyaz meşalelerle salona alınan Antalyasporumuz, öğrencilerin hazırladığı soruları yanıtladı.

 

Okulda büyük bir ilgiyle karşılaşan takımımıza spor kariyerleri, futbolcu olmak için neler yapılması gerektiği, spor hayatıyla akademik başarının bir arada yürütülmesinin zorlukları ve futbol oynamanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ve futbolcularımız Diego ve Doğukan'dan imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, tüm öğrencileri maçlarımıza davet ettiklerini belirterek, “Sizin ve tüm taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var ” diyerek öğrencilerden destek sözü aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol