20 Nisan
20.04.2017 14:45:00
Antalyasporumuz Bilfen Koleji'nin Konuğu Oldu

Antalyasporumuz, Bilfen Antalya Kampüsü öğrencilerinin konuğu oldu.

 

ÖĞRENCİLERDEN SORU YAĞMURU

 

Futbolcularımızdan Samuel Eto’o, Serdar Özkan ve Yekta Kurtuluş’un katıldığı söyleşide ilköğretim ve lise öğrencileri tecrübeli futbolcularımızı soru yağmuruna tuttu. Antalyaspor marşları ve bayrakları eşliğinde kendilerini bekleyen öğrenciler ile bir araya gelen futbolcularımıza ilgi büyüktü.

 

“AVRUPA’DA BÜYÜK BİR BAŞARILAR ELDE EDEBİLİR”

 

Takım kaptanımız Samuel Eto’o, kendisine yöneltilen “Türkiye’deki futbol kalitesi” ile ilgili soruya: “Türkiye’de futbolun gelişmemesi için hiçbir neden yok. Çünkü tesisler ve sahalar çok iyi. Türk futboluna var olan tutku çok iyi. Hırslı bir şekilde devam edilirse Türk futbolu yakın zamanda Avrupa’da büyük bir başarı elde edebilir” açıklamasını yaptı.

 

“FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİN GÖRÜLMESİNİ İSTİYORUZ”

 

Spor müsabakalarında karşılaşılan olumsuz davranışlar ile ilgili yöneltilen soruya yanıt veren Serdar Özkan; “Müsabakalarda adrenalini o kadar yüksek maçlar oynuyoruz ki bazen kendimizi kaybedebiliyoruz. Hoş olmayan görüntüler çıkabiliyor ortaya. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki maçtan sonra günlük hayatımıza döndüğümüz zaman hepimiz tabii ki arkadaşız. Bizim için sonrasında sıkıntı kalmıyor. Bizim de herkes gibi istediğimiz, futbolun sadece güzelliklerinin yaşanması ve görülmesi. Bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve devam edeceğiz” dedi.

 

“DÜNYA FUTBOLUNDA EN ÖNEMLİ İSİM MESSİ”

 

Futbolcularımızdan Yekta Kurtuluş ise hayatında unutamadığı en önemli golün, bu sezon Fenerbahçe’ye karşı attığı gol olduğunu söyleyerek; “Antalyaspor formasıyla attığım ilk golümdü hem de takımıma 3 puanı getirdiği için de beni çok mutlu etmişti” dedi. Öğrencilerin sordukları karşılaştırmalı sorularda ise;  dünya futbolu için gelmiş geçmiş en önemli ismin Messi olduğunda hem fikir olan Antalyasporlu oyuncular, yoğun ilgiyle izlenen söyleşinin ardından öğrencilerin formalarını da imzaladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol