01 Şubat
1.02.2017 16:13:44
Antalyasporumuzda Çifte İmza

Antalyasporumuz, devre arası transferinde son imzaları her ikisi de 19 yaşında olan Jean Armel Drole ile Harun Alpsoy'a attırdı. Drole, İtalya Seri B takımlarından Perigua’dan sezon sonuna kadar kiralandı. Antalyasporumuz isterse sezon sonunda kulübene bonservis bedeli ödeyerek Jean Armel Drole’e 4 yıllık imza attıracak. İsviçre ekibi Grasshoppers’dan bonservisi ile gelen Harun Alpsoy da 4.5 yıllık imza attı. Başkanımız Vali Şafak Öztürk ile yönetim kurulu üyelerimizden Emin Altıner’in de katıldığı imza töreni Atilla V. Konuk Tesisleri’nde yapıldı.

 

GENÇLEŞTİRME OPERASYONU

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Harun ve Drole ile takımı gençleştirme yolunda da önemli bir adım attıklarını belirterek, “Harun’u İsviçre’nin Grasshoppers takımından bonservis bedeli ödemeden 4,5 yıllığına, Drole’ü de İtalya’nın Perugia takımından satın olma opsiyonlu olarak 6 aylığına kadromuza kattık. Eğer Drole için opsiyonu kullanırsak kendisiyle sözleşmeyi 4.5 yıla çıkaracağız. İkisi de 19 yaşında olan iki genç oyuncu. Başkanlığımda ilk kez kendimi bu kadar yaşlı hissediyorum. İnşallah Antalyaspor’un geleceğinde büyük emekleri olacak. Güçlü bir Antalyaspor oluştururken, altyapısının da iyi rolleri olacak. Gençleştirme operasyonunda Antalyaspor’u daha da ileriye taşımış bulunuyoruz.” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ VAR

 

Fildişi Sahilli Drole ise, şampiyonluk yaşamak istediği bir takıma geldiğini söyledi. Genç futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “
“Antalyaspor’dan bana çok iyi bir teklif geldi. Başkan bana projelerinden bahsetti. Bana sunulan projeden oldukça mutlu oldum ve kabul ettim. Benim de ileride hayallerim var. Bu hayaller doğrultusunda bu projede yer almak istiyorum. Öncelikli hayalim Antalyaspor’a hizmet etmek. Antalyaspor isminin daha yukarılara gelmesine katkıda bulunmak. Bunun dışında da lig sonunda ya da ileride fırsat bulursam Antalyaspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum.”

 

AY-YILDIZLI FORMAYI İSTİYOR

 

Harun Alpsoy da, Türkiye Süper Ligi’nde başarıları ile dikkat çeken bir kulübe geldiği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Harun Alpsoy, düşüncelerini şöyle aktardı: “Antalyaspor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Bana şans verildiği için başkana teşekkür ederim. Milli takım içinse kimseyle konuşmadım, ama tek düşündüğüm Türkiye Milli Takımında oynamak. Benim isteğim bu yönde olacak. Bu konuyu İsviçre Milli Takım idarecileri ile de görüşeceğim.”

 

 

 

Futbol