07 Aralık
7.12.2018 13:53:39
Antalyasporumuzda Eğlenceli Antrenman

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyasporumuz, bugün tempo düşürdü.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, çarşamba ve perşembe günleri yapılan yüksek tempolu antrenmanlar nedeniyle bugün takımımızı zorlamadı. Profesyonel futbol takımımızın bugünkü antrenmanı da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nin bünyesindeki Antalya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, takımımızın 3 grup halinde yaptığı beşe iki top kapma oyunu ile sona erdi. 

 
ANTRENMAN SONUNDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER
 
 
 
Yöneticilerimizden Bora Terzioğlu ve Aytaç Altay ile kulüp genel menajerimiz Servet Çavuşoğlu'nun da izlediği 45 dakikalık antrenmanın sonunda renkli görüntüler oluştu. Beşe iki top kapma oyununda cezalı olan Zeki Yıldırım, antrenmanın bitiş düdüğü ile birlikte kaçmaya kalkıştı ancak Antrenör Mustafa Sarp ve futbolcularımızdan Hakan Özmert tarafından sahadan çıkamadan yakalandı ve cezası uygulandı. Bir ara en altta kalan Serdar Özkan da cezadan nasibini aldı. Antalyasporumuz, maç öncesindeki son çalışmasını yarın yine Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapacak ve öğleden sonra uçakla İstanbul'a gidecek, oradan da karayolu ile Bursa'ya geçecek. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol