16 Ekim
16.10.2018 16:49:54
Antalyasporumuzdan Barbaros Ortaokulu'na Ziyaret

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor A.Ş. ile Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, futbolcularımız Zeki Yıldırım, Diego Angelo ve Souleymane Doukara Barbaros Ortaokulu’nun konuğu oldu.

 

Antalyaspor kafilesini coşkuyla karşılayan öğrenciler, Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ve futbolcularımızı çiçeklerle karşıladı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide  Antalyaspor’u marşları çaldı. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkanımız, Teknik Direktörümüz ve futbolcularımız öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.  Spor kariyerleri ve hayatlarıyla ilgili pek çok soruya yanıt verilen söyleşinin ardından öğrenciler, imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

 

BAŞKANIMIZDAN KIRMIZI-BEYAZ TEZAHÜRAT

 

Okul forması yerine Antalyaspor forması ve diğer takım formalarının giyilebilmesinin serbest olmasıyla dikkatleri çeken okuldaki söyleşiye ilgi büyük oldu. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'un kent için çok önemli bir değer olduğunu belirterek, öğrencilerin okul forması yerine Antalyaspor forması giyerek Türkiye’de görülmemiş bir şeye imza attıklarını söyledi. Başkanımız, Barbaros Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine uyguladıkları projeden dolayı teşekkür etti. Türk sporu için önemli bir projenin okulda hayata geçirildiğini dile getiren Başkanımız, öğrencilerle 'Kırmızı-beyaz, şampiyon Antalyaspor' tezahüratı yaptı.

 

“ALTYAPIDAN OYUNCU OYNATAN 3. TAKIMIZ”

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ise, iyi bir sporcu olmak için küçük yaşlardan itibaren eğitim alınması gerektiğini dile getirdi. Teknik Direktörümüz, “Okul eğitimi aksatılmadan, sizi eğiten antrenörlerin dediğini yapmanız gerekir. Altyapıdan oyuncu çıkması için de antrenörlerin iyi bir eğitmen olması gerekir. Türkiye’de en çok altyapıda oyuncu oynatan 3. takımız, bu da bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı. Futbolcumuz Zeki Yıldırım bir öğrencinin takım içerisinde birbirlerine nasıl destek olduklarını sorması üzerine, “Takım olarak birbirinize destek olursanız iyi bir takım olursunuz ve başarı gelir" diye konuştu.

 

“ANTALYASPOR’DA ÇOK MUTLUYUM”

Futbolcumuz Diego da büyük takımlara karşı oynadıkları maça daha motive çıktıklarını anlattı. 9 senedir Türkiye'de futbol oynadığını dile getiren Diego, “Antalya güzel bir şehir, Antalyaspor'u çok seviyorum. Çok güzel taraftarımız var. Brezilya gibi sıcak iklime sahip. Ailem Antalya'yı çok seviyor. İki çocuğum var, Türk okuluna gidiyorlar. Biz burada çok mutluyuz. Ben burayı çok seviyorum, Antalyaspor'da kalmak istiyorum” dedi. Souleymane Doukara'ya ise bir öğrenci futbola nasıl başladığını ve zorluk çekip çekmediğini sordu. Futbolcumuz Doukara, ailesinin ilk başlarda futbol oynamasına karşı çıktığını söyleyerek, “Ailem ilk başlarda futbol oynamama karşı çıkıyorlardı. Ama ben vazgeçmeyerek her gün 12 saat antrenman yaparak kendimi geliştirdim” ifadelerini kullandı. 

 

Söyleşinin ardından Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ile futbolcularımız Zeki Yıldırım, Diego Angelo ve Souleymane Doukara öğrencilerin formalarını imzaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol