17 Şubat
17.02.2019 23:35:48
Başakşehir Maçı Öncesi Renkli Antrenman

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 22’nci haftasında yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Antalyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman öncesi tribünleri dolduran yüzlerce taraftarımız görsel şovla futbolcuları ve teknik direktörümüz Bülent Korkmaz’ı tribüne çağırıp moral verdi. Meşaleleri yakıp marşlar söyleyen taraftarlarımıza başarı sözü veren futbolcularımız ve teknik ekip tribünün önüne gelerek toplu halde günü ölümsüzleştiren ‘Biz Antalyasporuz’ pozunu verdi.

 

DIEGO’YA SÜRPRİZ KUTLAMA

 

Öte yandan Kaptan Diego Angelo için de antrenman sonrası sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Diego için sahaya getirilen pastanın kesilmesine bile fırsat vermeyen futbolcularımız kutlamayı hemen başlattı. Diego da arkadaşlarının pastalı saldırısına karşılık verince birçok futbolcumuz sahadan 'pasta adam' olarak ayrılmak zorunda kaldı.

 

KAMP KADROSU AÇIKLANDI

 

Antalyasporumuz bu antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, Medipol Başakşehir maçı kadrosunu şu futbolcularımızdan oluşturdu:

 

Boffin, Ferhat, Diego, Salih, Nazım, Cissokho, Bahadır, Osman, Zeki, Yekta, Charles, Hakan, Chico, Doğukan, Harun, Serdar, Drole, Amilton, Fredy, Doukara ve Mevlüt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol