20 Nisan
20.04.2017 17:32:30
Başkanımızdan Taraftarımıza Çağrı

Trabzonspor maçında tüm taraftarımızı tribünde görmek istediklerini belirten Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Bu maç bizim için önemli bir dönemeç, tüm taraftarımızı destek için bekliyoruz” dedi.
Trabzonspor maçının takım için çok önemli bir dönemeç olduğunu belirten Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Baktığınızda iki takım da sonralardan forma giren ligin iki önemli takımı. Trabzonspor’u da takdir etmek gerekiyor. Biz de elimizden geleni yaptık. Bakıldığında iki takımda iyi gidiyor ve Avrupa için mücadele veriyor. Bu maç da Avrupa mücadelesi için önemli bir dönemeç. Her türlü iki takım da kazanmak için sahaya çıkacaktır. Trabzonspor bizi çok iyi ağırlamıştı. Trabzon’un insanı da çok misafirperverdi. Biz de aynı şekilde onlara ev sahipliği yapacağız. Umarım güzel bir sonuç olacaktır. Genel anlamda hedefimiz kesinlikle Avrupa’ya gitmek ve bu anlamda çok önemli bir dönemeç” dedi.
“SON 7 MAÇTA MAKSİMUM SEVİYEDE DÖNÜŞ ALMALIYIZ”
Ligdeki diğer maçları da unutmamak gerektiğini ifade eden Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Bakıldığında geride kalan 7 tane maç var. 7 maçta da 21 puan var. Bu 21 puanı maksimumda alabilen takım Avrupa’ya gitme hayalini gerçekleştirebilecek. Burada da önemli olan kazanan kafa yapısına ulaşmak. Biz de şuanda nerelerden geldiğimizi hatırlıyoruz. Düşme potasından geldi takım. Bundan sonrası için benden başlayarak yönetim kuruluna, teknik heyetine, futbolcularına, taraftarına kadar kazanan kafa yapısına ulaşmamız lazım. Eğer gelecek sene de hedeflerimiz büyükse geriye düşüldüğü zamanlarda da takıma destek olunması gerekmektedir. Akhisar maçında 3-0 yenildiğimizde bile taraftar çok doğru bir şekilde takımı alkışladı. Ama bundan sonra bizim ufak şeylerle değil daha büyük sonuçlarla tatmin olabilmemiz lazım. Son 7 maçta maksimum seviyede dönüş almamız lazım” şeklinde konuştu.

Futbol