05 Nisan
5.04.2016 15:56:39
Başkanımız  Olimpos Rotary Kulübü'nün Konuğu

Başkanımız Gültekin Gencer Olimpos Rotary Kulübü'nün Konuğu Oldu
Olimpos Rotary Kulübü’nün konuşmacı konuğu olan Başkanımız Gültekin Gencer yaptığı konuşmada Antalyaspor’un geçmişteki stad konumundan dolayı azalan seyirci sayısını yeni stadyum ile yeniden kazanmaya başladığını söyledi.
PTT Ligi’nden Süper Lig’e çıkınca takımı ve şehri yeniden harekete geçirmek için Eto’o transferinin gerçekleştirildiğini, futbol şehri olma yolunda ilerlediğini, 44 bin passolig kartlı 18 bin kombineli taraftarın bulunduğunu, Antalya’nın bu transferle kabuğunu yırttığını, Antalyaspor Store’un forma satışının yıllık bin adet satılırken Eto’nun gelişiyle bu rakamın 12 bin civarı olduğunu açıkladı.
Antalya’nın fiziki bakımdan Sevilla’dan bir farkı bulunmadığını tek farkın Uefa Kupaları olduğunu, Tr-İsveç Milli Maçında Antalya’nın seyircisiyle iyi bir ev sahipliği yaptığını, bilet satışlarının başlamasıyla birlikte 3 gün içinde tükendiğini, Mayıs ayı sonunda İngiltere Milli takımının Antalya’da maç yapacağını İngiltere milli takımının geldiği bir yere herkesin “Türkiye güvenlidir” diye geleceğini ifade etti.
Ortadoğu'ya dizilerin pazarlanmasının yanında futbolunda pazarlanması gerektiğini Kulüpler Birliği Vakfı’nın A.Ş olduktan sonra kendi havuzunu kendi oluşturacağını, pazarlamasını kendisinin yapacağını ve kulüplerin gelirlerinin artacağını açıkladı.
Konuşmaların ardından Olimpos Rotary Başkanı Esra Kızılateş tarafından başkanımıza Katılımlarının anısına Onur Belgesi takdim edildi.

Futbol