21 Aralık
21.12.2018 16:28:20
Başkanımız Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir Kampüste” adı altında Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Akdeniz Üniversitesi’deki Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Başkanımız,  taraftarlarımızıın alkışları ile karşılandı.

 

Konuşmasına kendisini, ailesini, eğitim ve iş hayatını anlatarak başlayan Başkanımız Ali Şafak Öztürk, futbol kulüplerinin ait oldukları kentin tanıtımı ile ekonomik ve sosyal yaşamına katkılarından bahsetti. Antalyaspor’un, dünyanın en iyi kulüpleri ile aynı standartlarda tesislere sahip olduğuna dikkat çeken Başkanımız Öztürk, şunları söyledi:

 

“Antalyaspor’da şöyle bir güzellik var. Çok büyük bir potansiyeli var. Şehrin çok iyi bir tarihçesi var. Türkiye’nin en büyük şehirlerinden bir tanesi. En son nüfusu 2.2 milyondu. Spor şehri. Altyapısı başarıya çok uygun.  Çok güzel bir stadı ve tesisleri var. Burada Menderes Türel başkanı da özellikle kutlamak lazım. Özellikle de tesisler konusunda. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı futbol şehirleri ile yarışabilecek bir tesise  kavuşturmuş Antalyaspor’u. Ben de dünyada genel anlam bayağı bir tesis gördüm. İngiltere’de Chelsea, Manchester United, Manchester City, hatta daha fazlasını gezdim. Real Madrid ve Barcelona’nın tesislerini de gezdim. O standartların kesinlikle altında kalmayan, sadece Antalya’yı değil Türkiye’ de en iyi şekilde temsil edebileceğimiz bir tesis kazandırılmış Antalyaspor’a. Bunun için teşekkür ediyoruz Menderes Türel başkana. Söylediğim gibi; altyapı hazır burada başarı için.”

 

İLK YILDA EN BAŞARILI SEZON YAŞANDI

 

Antalyaspor’da başkanlığı üstlendiği ilk yıl çok başarılı bir sezon geçirildiğine işaret eden Başkanımız Ali Şafak Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:
“Geldik ilk yalımızda çok güzel bir sezon geçirdik.  Taraftarımız takımımızla kenetlendi. Şehir kenetlendi., ve başarı geldi. Antalyaspor tarihinin en iyi lig başarısı geldi. Sezonu 58 puanla beşinci sırada bitirdik. Bu, Antalyaspor tarihinin en iyi Süper Lig performansı olarak tarihe geçti. Şu anda yine başarılı gidiyor. Malatya maçını kazansaydık ikinci olacaktık. Kafamızdaki düşünce Antalyaspor’u hak ettiği yerlere getirebilmekti. Hak ettiği yerler derken burada doğru vizyonu konuşabilmek lazım. Bir Barcelona şehrine bakalım. Barcelona şehrine en büyük gidilme nedenlerinden biri aslında Barcelona kulübüdür. Şu anda Barcelona’ya yapılan 1-2 günlük tur paketlerinde bile 100-150 euro karşılığında Barcelona kulübünün stadının gezilmesi var. Antalyaspor’da da biz bunu öngördük. Antalyaspor’un iyi olması demek sadece Antalya şehrinin değil Türkiye’nin tanıtımı için de rol oynaması demektir. “

 

Etkinlik sonrası Akdeniz Üniversitesi’nda öğrenim gören taraftarımız Başkanımız Ali Şafak Öztürk ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol