10 Eylül
10.09.2016 21:36:30
Başkanımızdan Açıklama

BAŞKANIMIZDAN AÇIKLAMA

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Atiker Konyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, Antalyaspor açısında çok önemli bir 90 dakika geçeceğine dikkat çekerek şöyle düşüncelerini şöyle anlattı:  

 

“Bizim için çok önemli bir maç. Osmanlıspor maçında kırmızı karta rağmen iyi bir performans  sergilemişken, Alanyaspor maçında performanstan hiç birimiz tatmin olmamıştık. Bizim için bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu maç sezonun gidişatı açısından çok önemli. Çünkü, düşünce yapımız ve seyirci cezamızın kalkmasından kaynaklanacak motivasyonla burada sonuca gideceğimize inanıyorum. Galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Bizim hedeflerimiz genel anlamda büyüktü. Bu sezonu tabanı ve sistemi oturtma sezonu olarak gördüğümüz için büyüktür. Ama bir galibiyete ihtiyacı var takımımızın. Takımımız tamamen galibiyet için kenetlenmiş durumda. Takımın içinde hava böyle. Yönetim olarak da galibiyet için kenetlenmiş durumda. Seyirci cezası da kalktığı için Antalya şehri şu anda bütünlemiş durumda. Maçta da takımlarına destek olmalarıyla istediğimiz galibiyeti alacağız.”

 

 

 

CEZA KALKTI ŞEHİR KENETLENDİ

 

Başkamız Öztürk, basın mensuplarının Samuel Eto’o’nun çalışmalardaki performansının yükseldiğine işaret etmeleri üzerine, “Geçen sezonki Eto’o’yu göreceğiz. Antrenmalarda yüksek performansı var. Denizlispor maçında çok iyi performans sergiledi. Hat-trick yaptı o maçta. Sadece Eto’o’dan değil tüm oyuncularından yüksek performans beklentimiz var. Bu maçı kazanarak beklentilerimize karşılık verecekler. Takım kenetlenmiş durumda. Şehir kenetlenmiş durumda” dedi.

 

 

 

DOĞRU İŞİN SONUCU

 

Medya mensuplarının sorusu üzerine seyirci cezasının kalkmasıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan Başkanımız Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:  “Antalyaspor itirazını yaptı ve haklı çıktı. Taraftarın emeği büyüktür, ama yönetim olarak da çok büyük emek harcadık.  Sessiz kalıyoruz  diye bir şey yapılmıyor diye görebilir bazı kesimler ancak ben Antalyaspor’un tarihinde verilmiş cezanın kalktığı ilk kez oluyor. Çok ciddi şeyler yapmak gerekiyor. Çok ciddi ve etkili savunma yapmak gerekiyor. Biz bu gücümüzü kullanıyoruz . Biz Antalyasporumuzun haklarını savunmaya hep varız. Ama şunu da taraftarımız bilsin ki biz bunu bağırarak çağırarak değil, doğru şekilde yapacağız. Cezayı verenler de inceleyerek bunu yapıyor. Onlarda da art niyet aramamak lazım. Biz, iyi savunma yaptık ve karar değişti. İyi niyetle çalışıyoruz. Bu bir dönüm noktasıdır. Antalyaspor’un güçlü bir kulüp olmasında öncü bir hareket olmuştur.”

Futbol