19 Mayıs
19.05.2017 16:16:16
Eto’o Gönülleri Ay-Yıldız İle Fethetti

Antalyasporumuzun takım kaptanı  Samuel Eto’o, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

 

Dünya yıldızı futbolcumuz bu kez bir sosyal sorumluluk projesi olan  ‘Maddeye Bağlanma Spor Bağlan’ etkinliğinde sahaya çıktı. Samuel  Eto’o, ay-yıldızlı forma ile yer aldığı gösteri maçında yine gönülleri fethetti.

 

ZEYTİNKÖYSPOR’A KARŞI DA OYNADI

 

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden Muhammed Şefik Yılmaz ile Bilgehan Od’un başlattığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’in de danışmanlığını yaptığı ve Antalyasporumuzun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Müdürlüğü'nün de destek verdiği proje kapsamında Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda gösteri maçı yapıldı. Antalya protokolü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi gençlerini karşı karşıya getiren 10’ar dakikalık 2 devreli maçta Eto’o, protokol takımında mücadele etti. Eto’o, Zeytinköyspor takımına karşı da 5 dakika oynadı.

 

ETO’O 2 GOL ATTI ALKIŞLARI TOPLADI

 

Maçın başlama vuruşunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile  Antalyasporumuzun teknik direktörü Rıza Çalımbay birlikte yaptı. Eto’o’nun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun da yer aldığı protokol takımı, Gençlik Meclisi takımını 5-4 yendi. Takım kaptanımız Eto’o, 2 gol ile galibiyete katkıda bulundu.  Attığı gollerden sonra rakip takım oyuncuları tarafından da kutlanan Eto’o, Zeytinköyspor takımına karşı da 5 dakika oynadıktan sonra sahadan çıktı.

 

TÜREL SAKATLIK NEDENİYLE OYNAYAMADI

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel;  çok önem verip destekledikleri projenin, madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladığını söyledi.  Ayağındaki hafif sakatlık nedeniyle kendisinin bu maçta oynayamadığını belirten Türel,  “Projeyle madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor. Bu tür projelerle gençlerimizi ne kadar çok spora teşvik edersek, o kadar çok uyuşturucudan uzaklaştırmış oluruz.” dedi. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ise, gençleri spora teşvik etmenin önemine dikkat çekerek, “Bu, çok önemli bir proje. Buradaki en  güzel görüntülerden biri de Antalyasporumuzun dünya yıldızı Eto’o’nun, milli takımımızın ay-yıldızlı formasını giymesi. Hakikaten güzel” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol